FOTO / Lora, ipostază incendiară în vacanță. Cântăreața arată bine de tot în costum de baie

24.06.2021, 10:28
FOTO / Lora, ipostază incendiară în vacanță. Cântăreața arată bine de tot în costum de baie
FOTO / Lora, ipostază incendiară în vacanță. Cântăreața arată bine de tot în costum de baie

Cântăreața Lora, în vârstă de 38 de ani, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Artista este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate. Aflată în vacanță, artista a încins atmosfera pe internet, acolo unde a postat o fotografie în care apare în costum de baie. Internauții au fost încântați să o vadă astfel pe vedetă, complimentând-o pentru felul în care arată.

Pe contul său de socializare, Lora a postat o fotografie din vacanță.

În imaginea respectivă, cântăreața apare e un iaht, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care îi scoate în evidență formele apetisante.

Lora, ipostază incendiară în vacanță. Ce i-au transmis internauții după ce au văzut-o în costum de baie

Fotografia cu Lora în costum de baie a adunat peste 35.000 de aprecieri din partea fanilor, dar și numeroase comentarii.

”Ce e frumos îi place și lui Dumnezeu”, ”Bunăciune rău de tot”, ”O frumoasă sirenă”, ”Superbă și de o frumusețe rar întâlnită”, ”Ești impecabilă”, ”Sufletul perfect într-un corp perfect”, ”Naturalețea și frumusețea nativă înving”, ”Cred că ești singura persoană publică care arată ca o femeie normală și frumoasă”, ”Superbă”, ”Naturală și superbă”, ”Adevărată prințesă”, ”Fără cuvinte”, ”Ești cea mai frumoasă femeie dintre vedete”, ”Câtă frumusețe”, ”Frumusețe rară, nota 10 plus”, ”Ești mai frumoasă decât fotomodelele”, ”Ce fizic frumos ai”, ”Frumusețe la superlativ”, au complimentat-o internauții pe Lora.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Despre actualul ei partener a făcut Lora declarații pentru revista Avantaje.

”Pentru mine, Ionuț nu este doar logodnicul meu, este omul pe care știu că pot conta oricând, este cel alături de care simt că merg pe un drum comun și căruia îi împărtășesc atât idei personale, cât și profesionale. Tocmai asta ne-a ajutat, întotdeauna, să îmbinăm cele două arii atât de bine”, a afirmat Lora.

citește și...