Lora, despre căsătorie și copii. ”De fiecare dată a intervenit ceva”

26.07.2021, 10:57
Lora, despre căsătorie și copii. ”De fiecare dată a intervenit ceva”
Lora, despre căsătorie și copii. ”De fiecare dată a intervenit ceva”

Cântăreața Lora, în vârstă de 39 de ani, formează un cuplu de mai mulți ani cu Ionuț Ghenu, cu care se înțelege de minune. Cei doi nu sunt căsătoriți. despre căsătorie, dar și despre eventualitatea de a deveni mămică a făcut Lora declarații într-un interviu. De asemenea, vedeta a vorbit și despre plecarea sa de la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Despre nunta cu Ionuț Ghenu, dar și despre eventualitatea de a deveni mămică a făcut Lora declarații într-un interviu pentru click.ro.

Lora, despre căsătorie și copii. ”Așteptăm ziua în care să facem nunta”


Întrebată dacă a fost cerută de soție de Ionuț Ghenu, Lora a răspuns: ”O, de mult, de două ori m-a cerut Ionuţ şi de fiecare dată a intervenit ceva. Ultima oară a intervenit pandemia. Adică am făcut logodna, suntem ok, aşteptăm ziua în care să facem nunta”.

În ceea ce privește posibilitatea de a deveni mămică, Lora a declarat: ”Când o vrea să vină de la Doamne, Doamne… să vină”.

Lora, despre emisiunea ”Vorbește lumea”, unde a fost prezentatoare

În data de 11 iunie 2021, Lora a luat decizia de a renunța la emisiunea ”Vorbește lumea”.  Artista a dat detalii despre plecarea ei de la emisiune pentru playtech.ro. ”Am prezentat “Vorbește Lumea” cum ar veni două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea și am primit ok-ul de la toată lumea S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect”, a declarat ea.

”Îmi place să cred despre mine că sunt genul de om care să facă lucruri pe care să le prezinte lumea în loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții. Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii pentru că până la urmă ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine și pentru ei, am fost acolo. Apoi ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat și iată că se descoperă la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor”, a completat Lora.

citește și...