Lora, de aproape patru luni în Bali. S-a mutat pentru a opta oară

01.07.2020, 10:55
Lora, de aproape patru luni în Bali. S-a mutat pentru a opta oară
Lora, de aproape patru luni în Bali. S-a mutat pentru a opta oară

Cântăreața Lora a oferit noi amănunte despre viața sa din Bali, acolo unde este blocată de la începutul pandemiei și de unde nu se poate întoarce din cauza restricțiilor de circulație.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au fost prinși de pandemia de coronavirus în Bali, acolo unde plecaseră să-și petreacă vacanța. Se află acolo de aproape patru luni și s-au mutat pentru a opta oară, potrivit click.ro.

„Am schimbat locuința. În casa asta stăm doar noi. Am un loc unde meditez, dar mă uit și la seriale. E o casă foarte mare, am închiriat-o pentru o lună. Avem net bun aici. S-au întâmpat multe. Îmi place din ce în ce mai mult aici, m-am obișnuit, ne-am adaptat. Am filmat videoclip, dar pentru că imaginile sunt foarte calitative e greu să-l montezi pe laptop, durează puțin mai mult. Dar astea sunt dotările de aici. Abia aștept să fie gata.

Dezvolt produsele noi pentru firma mea de skincare. Probabil că voi fi aici când voi lansa o parte dintre ele. Vorbim mai des cu familia care ne spune că e foarte bine că suntem aici, că în România lucrurile nu sunt foarte roz. Mai stăm puțin pe aici. Suntem într-un loc sigur. O să zburăm la un moment dat, așa cum ne dorim, un zbor de 11-12 ore, cu escală”,a declarat Lora.

 

A fost căsătorită cu comediantul Dan Badea

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați.

În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial.

Ce declarație de dragoste i-a făcut actualului ei iubit

”Îi spun “pisic” pentru că face nişte gafe cu o inconştiență şi inocență specifice puilor de pisică. E curios şi sociabil… şi sufletul lui bun cântăreşte mai mult decât păcatele. Când simte că sunt în pericol se transformă în urs şi nu e bine să-i faci o nedreptate sau să îl dezămăgeşti… suferă ca un câine şi fiecare oftat sau lacrimă e bilă neagră în carnetul Universului celor care l-au rănit.

Pentru că îl iubesc eu, dar îl iubeşte Dumnezeu mai mult. Îi văd candoarea şi lumina, îi simt energia şi inima, câteodată îi aud gândurile şi îl iubesc aşa. Cu tot ceea ce ştiu, simt, văd, cu tot ceea ce sunt şi nu sunt în acord. Cu toate motivele pe care le am şi toate cele pe care nu le am…❤ @ionutghenu”, a scris Lora recent pe contul său de socializare.

citește și...