Lora, cerută în căsătorie de două ori. ”Am două inele de logodnă și o verighetă”

15.09.2020, 12:10
Lora, cerută în căsătorie de două ori. ”Am două inele de logodnă și o verighetă”
Lora, cerută în căsătorie de două ori. ”Am două inele de logodnă și o verighetă”

Lora a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de două ori de actualul ei iubit, Ionuț Ghenu.

Cântăreața Lora trăiește o poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, cu care formează un cuplu foarte frumos. Acesta a cerut-o în căsătorie de două ori, astfel că vedeta are două inele de logodnă.

„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a declarat Lora la o emisiune de televiziune, relatează revista Viva.

Artista a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mamă.

„Da, mă gândesc să fiu mamă și îmi doresc foarte tare. Poate în 2021 se întâmplă tot ce nu s-a întâmplat până acum”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

A fost căsătorită cu comediantul Dan Badea

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu, despre care, de curtând, a făcut o declarație emoționantă.

”Îi spun “pisic” pentru că face nişte gafe cu o inconştiență şi inocență specifice puilor de pisică. E curios şi sociabil… şi sufletul lui bun cântăreşte mai mult decât păcatele. Când simte că sunt în pericol se transformă în urs şi nu e bine să-i faci o nedreptate sau să îl dezămăgeşti… suferă ca un câine şi fiecare oftat sau lacrimă e bilă neagră în carnetul Universului celor care l-au rănit.

Pentru că îl iubesc eu, dar îl iubeşte Dumnezeu mai mult. Îi văd candoarea şi lumina, îi simt energia şi inima, câteodată îi aud gândurile şi îl iubesc aşa. Cu tot ceea ce ştiu, simt, văd, cu tot ceea ce sunt şi nu sunt în acord. Cu toate motivele pe care le am şi toate cele pe care nu le am…❤ @ionutghenu”,spunea Lora despre actualul ei iubit.

citește și...