Liviu Vârciu a răbufnit la ”Te cunosc de undeva!” „Mă enervează cumplit această domnişoară!”

05.12.2020, 09:44
Liviu Vârciu a răbufnit la ”Te cunosc de undeva!” „Mă enervează cumplit această domnişoară!”
Liviu Vârciu a răbufnit la ”Te cunosc de undeva!” „Mă enervează cumplit această domnişoară!”

Doar două ediţii îi mai despart de marea finală a celui de-al 15-lea sezon ”Te cunosc de undeva!”, aşa că cei 11 concurenţi ies la atac cu întreaga artilerie şi aruncă săgeţi unii către ceilalţi.

S-a întâmplat şi în cadrul celei de-a 13-a gale a show-ului transformărilor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când Liviu Vârciu pur şi simplu a răbufnit.

„Mă enervează cumplit această domnişoară! Le are pe toate! În afară de înălţime, le are pe toate!”, făcând referire la colega sa AMI, care a câştigat deja mai multe gale în acest sezon şi care le cam pune beţe în roate pe drumul spre marea finală.

Ce personaje interpretează concurenții săptămâna aceasta la ”Te cunosc de undeva”

Sâmbăta aceasta, Ruleta i-a adus lui AMI un personaj aproape imposibil: Cleopatra Stratan şi melodia Ghiţă. Întocmai ca şi personajul său, artista s-a apucat de cântat de la o vârstă fragedă. „Prima oară am urcat pe scenă la vârsta de 3 ani, la un concurs pentru copii, din Baia Mare, unde am şi câştigat primul meu trofeu”, a dezvăluit AMI. Despre personajul ei de sâmbăta aceasta, AMI spune: „Pare simplu, pare minunat, dar ce să vezi, ce să crezi, o să îmi vină foarte greu să îl fac. Nu mă pot conecta momentan cu personajul Cleo!”.
În această ediție, AMI va deschide gala cu o poveste de dragoste inocentă, transformată în micuţa de altădată, Cleopatra Stratan, în vreme ce Adriana şi Romică se vor transforma în Enrico Macias şi Nana Mouskouri. Primul travesti al serii va fi făcut de către Cătălina Grama-Jojo, care va fi Mihai Trăistariu, iar Tavi, după ce săptămâna trecută s-a chinuit cu Dan Ciotoi, va simţi milostenia Ruletei – se va transforma în Ricky Martin.

Nu la fel de norocoşi vor fi Liviu şi Andrei, care au parte nu de unul, ci de două travesti-uri foarte grele, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Mirela Vaida. Una dintre norocoasele acestei săptămâni este Adda, care se va transforma în Jessie J, iar Monica şi Marcel sunt şi ei foarte fericiţi că au primit o nouă piesă de voce şi se vor transforma în Whitney Houston şi Enrique Iglesias. Ultima transformare îi va aparţine lui Toto care îl va aduce pe scena ”Te cunosc de undeva!” pe Tyga.

citește și...