Liviu Vârciu a aflat sexul bebelușului. I s-a îndeplinit cea mai mare dorință!

27.02.2020, 13:45
Liviu Vârciu a aflat sexul bebelușului. I s-a îndeplinit cea mai mare dorință!
Liviu Vârciu a aflat sexul bebelușului. I s-a îndeplinit cea mai mare dorință!

Liviu Vârciu și partenera lui de viață, Anda Călin, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Potrivit spynews.ro, artistul va avea un băiețel.

Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu, este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta se află în cea de-a cincea lună de sarcină.

Liviu Vârciu și Anda Călin au aflat sexul bebelușului. Potrivit spynews.ro, cei doi vor avea un băiețel, spre marea bucurie a artistului căre își dorea să aibă și un băiat, nu doar fete.

Într-un interviu recent, Liviu Vârciu mărturisea că își dorește foarte mult încă un copil. Acesta mărturisea de curând că își dorește ca el și Anda Călin să-și mărească familia.

”Da, normal. Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (n.r. Anda Călin) nu ne protejăm, nu nimic”, spunea el.

”Mai vreau să am copii, nu vrea să crească Anastasia singură. Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e”, declara artistul.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

citește și...