Acuzații dure la adresa iubitei lui Liviu Vârciu, după ce a ieșit la iveală că este iar însărcinată! Anda Călin îl face tată pentru a treia oară EXCLUSIV

26.02.2020, 19:10
Acuzații dure la adresa iubitei lui Liviu Vârciu, după ce a ieșit la iveală că este iar însărcinată! Anda Călin îl face tată pentru a treia oară EXCLUSIV
Acuzații dure la adresa iubitei lui Liviu Vârciu, după ce a ieșit la iveală că este iar însărcinată!

Iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, este însărcinată pentru a doua oară! Conform Spynews.ro, șatena ar fi gravidă în aproximativ 5 luni, ea fiind surprinsă, recent, la cumpărături.

Deși a încercat să își ascundă burta sub un pulover larg, se vedea de la o poștă că este însărcinată și că va deveni mamă pentru a doua oară.

Acuzații dure la adresa iubitei lui Liviu Vârciu, după ce a ieșit la iveală că este iar însărcinată!

Prezentatorul tv și Anda Călin mai au împreună o fetiță de 2 ani, pe Anastasia Maria. În urmă cu câteva luni, Liviu Vârciu declara, cu entuziasm, că abia așteaptă să mai aibă urmași. Iată că visul i s-a împlinit, iar acum va deveni tată pentru a treia oară.

‘Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple’, declara Anda Călin, în 2019.

La începutul lui 2018, Vârciu a fost surprins în timp ce se săruta de zor cu Roxana Niculae, fosta ”bebelușă” la Cronica Cârcotașilor, cu toate că se afla în relație cu Anda Călin. La vremea respectivă, cei doi au decis să se despartă, dar nu au putut să stea departe unul de celălalt.

Liviu Vârciu și Anda Călin au decis să își mai dea o șansă și s-au împăcat la nici un an de când își spuseseră adio.

‘Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi’, spunea Anda Călin, la puțin timp după ce s-a împăcat cu Vârciu.

Liviu Vârciu a întrerupt orice legătură cu prima fiică, Carmina

Actorul mai are o fată dintr-o relație anterioară, pe Carmina, dar cu care a întrerupt orice legătură de ceva vreme. Se pare că motivul ar fi chiar actuala lui parteneră, Anda Călin.

Apropiații lui Liviu Vârciu susțin că relația lui cu Anda Călin nu este deloc atât de bună, deși cei doi vor deveni acum părinți. Prezentatorul tv este bucuros că va fi iar tătic, dar de prima fiică a uitat complet.

‘Anda Călin nu este nici pe departe ceea ce încearcă să pară la televizor. Totul este de fațadă. Nu este ceea ce pare în relația lor. El nu a mai vorbit de foarte mult timp cu Carmina (n.r fiica din relația cu Ami Teiceanu). A trecut mai bine de 1 an și jumătate de când nu a mai văzut-o’, ne-au declarat, în exclusivitate, surse din preajma fostului concurent de la Asia Express.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ale mele, iubite! ❤️ #love #family #myall

O postare distribuită de Liviu Varciu (@liviu_varciu) pe

citește și...