Liviu și Maria, marii câștigători ai sezonului 3 ‘Mireasa’! Ce vor face cu marele premiu de 40.000 de euro

02.08.2021, 12:22
Liviu și Maria, marii câștigători ai sezonului 3 'Mireasa'! Ce vor face cu marele premiu de 40.000 de euro
Liviu și Maria, marii câștigătorii ai sezonul 3 'Mireasa'! Ce vor face cu marele premiu de 40.000 de euro

Duminică, 1 august, emisiunea ‘Mireasa’ și-a desemnat marii câștigătorii ai acestui sezon. Maria și Liviu au fost cei care au reușit să pună mâna pe marele premiu de 40.000 de euro. 

Maria și Liviu sunt marii câștigători ai sezonului 3 ‘Mireasa’. Pe parcursul competiției de la Antena 1, cuplul s-a certat în repetate rânduri, însă în cele din urmă au demonstrat că iubirea poate învinge. Cei doi s-au căsătorit în finala ‘Mireasa’.

Maria și Liviu, marii câștigători ai sezonului 3 ‘Mireasa’

Pe locul 2 s-au calificat Andreea și Marian, pe locul 3 Izabela și Blaze, iar locul 4 a fost ocupat de Ana și Bogdan. Izabela și Blaze și-au depus jurămintele, dar nu s-au căsătorit.

Imediat după finală, Maria și Liviu au transmis un mesaj susținătorilor și celor care i-au votat în număr foarte mare. Concurenții de la ‘Mireasa’ au părăsit casa fericiți și s-au cazat la un hotel din București.

“Hei, bună! Vă mulțumim din suflet. Noi am ajuns la hotel, în sfârșit singuri și urmează să ne odihnim și ne vedem de mânie. Vă pupăm, vă iubim și vă mulțumim tuturor!”, a spus Maria, pe pagina ei de Instagram.

Ce vor face cu marele premiu de 40.000 de euro

De asemenea, Maria și Liviu, câștigătorii sezonului al treilea de la Mireasa, au dezvăluit ce vor face cu banii câștigați. Aceștia au decis să facă un compromis pentru a nu mai exista discuții în relație despre alegerea locului unde vor locui pe viitor. Astfel, cu cei 40.000 de euro, Maria și Liviu au decis să își cumpere un apartament la București.

‘Cred că ideea de câștigători, pe lângă bani, că am învins totul, contează mult. Cu banii, o să-i punem acolo, să ne luăm un apartament în București, să nu mai fie discuția Giurgiu-Maramureș’, a dezvăluit Maria.

 

citește și...