Liviu Guță s-a logodit la nici 3 luni de când a divorțat! Cu cine se iubește acum manelistul

30.01.2020, 15:58
Liviu Guță s-a logodit la nici 3 luni de când a divorțat! Cu cine se iubește acum manelistul
Liviu Guță s-a logodit la nici 3 luni de când a divorțat!

Anul trecut, Liviu Guță anunța că a divorțat de mama copiilor săi, după o căsnicie de 13 ani. Manelistul a recunoscut că s-a despărțit la notar de Iuliana, dar au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au.

Liviu Guță s-a logodit la nici 3 luni de când a divorțat!

‘Da, este adevărat. Am divorțat, la notar, de comun acord, fără resentimente. Chiar s-a terminat totul. Copiii răman la ea, dar ne înțelegem, am rămas prieteni de dragul copiilor. E normal ca eu să o ajut în continuare! Nu pot spune motivele, important este că ne comportăm civilizat de dragul copiilor’, a declarat Liviu Guță, pentru VIVA!

Se pare că artistul nu a suferit prea mult în urma divorțului, iar acum este fericit din nou. Mai mult, Liviu Guță s-a logodit cu noua lui iubită și se pregătește de însurătoare. Noua lui parteneră se numește Maria Roxana, însă momentan nu vrea să arate fotografii cu aceasta.

Liviu Guță a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu iubita lui, dar fără să îi arate fața.

‘Eu cred că am dreptul la fericire, iar eu mi-am găsit fericirea. Te iubesc, Maria Roxana! Am uitat să vă spun ce era mai important. A spus DA! ❤️ Aceasta femeie a aparut in viata mea la câteva luni dupa divort și ma face fericit. Fosta mea sotie e bine, copiii sunt bine si toată lumea e fericita! Va rog frumos sa nu mai judecați și sa va vedeți de treaba voastră, de familiile voastre, de copiii vostri și așa mai departe.

Este treaba mea ce fac cu viata mea și atât! O iubesc pe Roxana și ne-am logodit. Suntem fericiti, compatibili maximum și vom fi fericiti pana la sfârșitul vieții. Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana și așa vor rămâne toată viata lor! Va mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți sa fiți fericiti’, este mesajul publicat de Liviu Guță pe Instagram.

 

citește și...