Liviu Guță, în doliu. Tatăl său a încetat din viață

19.05.2020, 10:07
Liviu Guță, în doliu. Tatăl său a încetat din viață
Liviu Guță, în doliu. Tatăl său a încetat din viață

Cântărețul de manele Liviu Guță trece prin momente extrem de dureroase. Tatăl său a încetat din viață.

Liviu Guță este în doliu. Tatăl său a încetat din viață luni, 18 mai 2020.

Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, pe rețelele de socializare, acolo unde a primit încurajările prietenilor și ale fanilor.

”Azi dimineață tatăl meu a încetat din viata! Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre cer! ?”, este anunțul trist făcut de Liviu Guță.

Mesajul este însoțit de o fotografie cu tatăl său.

Extrem de apropiat de părinții săi

Liviu Guță povestea într-un interviu despre relația specială pe care o avea cu părinții săi.

“Sunt foarte legat de părinţii mei, aşa că îi vizitez de câte ori pot. Cum am o zi mai liberă, dau o fugă la Braşov să vorbesc cu ei. De multe ori, sfaturile pe care le primesc de la ei sunt cele mai bune”, spunea artistul.

Tatăl lui a fost boxer

Despre tatăl său, Liviu Guță spunea că a fost o persoană extrem de riguroasă. De asemenea, manelistul afirma că l-a ascultat cu sfințeniei pe părintele său și i-a urmat sfaturile.

“Tata a fost boxer, aşa că era foarte riguros. Nu a fost un dur, nu îmi amintesc să îmi fi luat bătaie în copilărie, dar îmi era teamă de el când spunea ceva.

Îl ascultam cu sfinţenie, dar acum nu îmi pare rău. Am învăţat multe de la el mai ales când vine vorba de respectarea cuvântului dat. La el, vorba e vorbă, e mai tare decât un contract semnat”, afirma Liviu Guță, potrivit click.ro.

Liviu Guță, pe numele sau adevărat Liviu Cătălin Mititelu, s-a născut în data de 14 iunie 1979 în Brașov, într-o familie modestă, cu 5 frați, Liviu fiind mezinul familiei.

citește și...