Iubita lui Liviu Dragnea se ocupă de afacerile fostului lider PSD! În ce a investit Irina averea lui

22.07.2020, 12:21
Iubita lui Liviu Dragnea se ocupă de afacerile fostului lider PSD! În ce a investit Irina averea lui
Iubita lui Liviu Dragnea se ocupă de afacerile fostului lider PSD! În ce a investit Irina averea lui

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, în luna mai 2019. Fostul lider PSD a fost acuzat în dosarul angajărilor active la Protecția Copilului Teleorman. Deși este închis la Penitenciarul Rahova, iubita lui tinerică a continuat să se ocupe de afacerile lui până când va ieși din închisoare.

Irina i-a fost dintotdeauna aproape lui Liviu Dragnea și l-a ajutat cu tot ce a fost nevoie. Se pare că fostul lider PSD are mare încredere în tânără, așa că i-a dat pe mână afacerile lui.

Liviu Dragnea și-a lăsat afacerile pe mâna iubitei

Conform Impact.ro, Irina a cumpărat recent un teren lângă Casa Poporului, în valoare de 260.000 de euro, dar și două terenuri în Ilfov. Se pare că banii ar fi provenit de la părinții ei.

‘Au cerut deja aviz de construcție pentru niște case. Terenurile sunt cu vedere la lac și vor să facă și un club de yachting, unul de pescuit. Vorbim despre o invetiție foarte mare. De proiect se va ocupa chiar Irina. Liviu are mare încredere în ea și o consideră o femeie foarte capabilă. Când va ieși din închisoare, cu siguranță se vor căsători. Rămâne de văzut dacă ea se va ridica la așteptările lui’, au mărturisit surse din apropierea lui Liviu Dragnea pentru Impact.ro. 

Se iubesc de cinci ani

Irina Tănase și Liviu Dragnea sunt împreună din anul 2015, iar tânăra ar fi fost motivul pentru care acesta a divorțat de soția lui. Deși este o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, Irina Tănase și Liviu Dragnea și-au dus povestea de iubire mai departe.

Ei s-au afișat împreună prima dată în anul 2018, la Congresul Extraordinar PSD. Atunci, Liviu Dragnea a așezat-o pe Ioana în primul rând, între Gabriela Firea și Carmen Dan, fostul ministru de Interne. După ce va ieși din închisoare, Liviu Dragnea are în plan să o ia de soție pe Irina.

citește și...