Livian se reîntoarce la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3. Fiul lui Nelson Mondialul a făcut primele declarații

28.08.2020, 16:19
Livian se reîntoarce la 'Puterea dragostei', sezonul 3. Fiul lui Nelson Mondialul a făcut primele declarații
Livian se reîntoarce la 'Puterea dragostei', sezonul 3

Livian se reîntoarce la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3! Fiul lui Nelson Mondialu a reușit să câștige sezonul 2 al show-ului matrimonial, iar acum are de gând să revină la Kanal D.

Mai mult de atât, Livian a ajuns deja în Turcia și a decis să dea uitării povestea de iubire cu Bianca, fosta concurentă a emisiunii ‘Puterea dragostei’. După ce a pus mâna pe marele premiu, tânărul mărturisea că va intra din nou în emisiune dacă va exista o fată care să îi atragă atenția.

“Hai că vă spun pe față. Intru iar în emisiune, dar acum, întrebarea e pentru ce fată intru în emisiune? Și aici vreau să vă gândiți voi și să îmi dați voi răspunsul. Pentru care fată credeți că oconașul s-a întors în Turcia, a bătut atâta drum din București până în Turcia?”, a dezvăluit Livian într-un vlog postat pe canalul lui de Youtube.

De ce s-au despărțit

Livian s-a despărțit recent de Bianca. Cei doi nu au reușit să depășească problemele din trecut și să mai ofere o nouă șansă poveștii lor de iubire. În urmă cu câteva zile, bruneta i-a transmis un mesaj de ‘La mulți ani’ fostului ei partener.

“Nu o să îți urez lucrurile astea doar pentru că este ziua ta, îți doresc lucrurile astea pentru tot restul vieții tale. Îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească, îți doresc să fii fericit, să fii iubit și să nu uiți niciodată câți oameni te iubesc, câți oameni te apreciază și sper să rămâi la fel pentru tot restul vieții tale. Te pup, la mulți ani!”, i-a transmis Bianca lui Livian pe Instagram.

Bianca și Livian sunt marii câștigători de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2

În urma voturilor concurenților din casă, Livian s-a clasat pe primul loc în clasamentul băieților, iar Berna și Bianca s-au clasat la egalitate în urma voturilor fetelor.

După Livian, Bianca a fost desemnată fata favorită a sezonului doi ‘Puterea dragostei’. Ea a reușit să le ia fața Bernei și Ellei.

‘Va multumesc frumos. Sincer, v-am spus si la inceputul emisiunii, sunt romantic, gladiator, duc la capat orice. Un an si ceva am depus sentimente, implicare, daca ar fi sa aleg intre bani si trofeu as alege trofeul. Trofeul este munca mea de un an’, a declarat Livian după ce a aflat că a câștigat.

 

citește și...