Lino Golden, mesaj tranșant pentru cei care îl critică: „Am eu grijă de voi!”

17.02.2020, 17:46
Lino Golden, mesaj tranșant pentru cei care îl critică: „Am eu grijă de voi!”
Lino Golden, mesaj tranșant pentru cei care îl critică

Lino Golden a transmis un mesaj tranșant pentru cei care îl critică. Proaspăt întors din emisiunea Survivor România, unde s-a accidentat, artistul spune că are planuri mari. 

Revenit din Republica Dominicană de puțin timp, Lino Golden a dorit să le transmită un mesaj „haterilor” care îl jignesc. 

Lino Golden, mesaj tranșant pentru cei care îl critică

Artistul consideră că i-a văzut vedete pe criticii săi și le promite că „va avea grijă de ei”.

„Aștia de ați vorbit prost de mine și ați mințit ca să mai faceți și voi 1 leu și un follower. Am eu grijă de voi, vă promite fratele vostru. Că am plecat și știați că n-am cum să mă apăr și să vă răspund. Într-un an o să vă știe lumea ca ăia de au vorbit de Lino. Nu uita – Hate-ul ăsta mă face doar mai MARE și motivat, așa că mulțumesc. Prea m-ați desconsiderat și ați vorbit prost de mine în ultima perioadă. V-am făcut vedete, să-mi dați procent. Să nu ai încredere în toți oamenii, cel mai bun sfat în viață.”, a scris Lino pe Instagram.

„Mă bucură foarte mult experiența, faptul că am întâlnit atâția oameni, Mihai, Cezar, de toți m-am atașat. Acum mă gândesc că o să-mi văd iubita, o să mănânc. O să-i susțin pe Faimoși de acasă. Pentru mine Survivor a însemnat maturizare, am învățat foarte multe lucruri chiar dacă am stat puțin timp. Am învățat să mă plâng mai puțin, chiar dacă în ultimele zile i-am înnebunit că vreau acasă. Mi-a plăcut foarte mult experiența”, a declarat solistul la ieșirea din concursul Survivor România. 

 

citește și...