Reacții după scandalul dintre Lino și Elena Ionescu de la Survivor. ”Mimoza își arată caracterul de coteț”

05.02.2020, 09:17
Reacții după scandalul dintre Lino și Elena Ionescu de la Survivor. ”Mimoza își arată caracterul de coteț”
Reacții după scandalul dintre Lino și Elena Ionescu de la Survivor. ”Mimoza își arată caracterul de coteț”

Au apărut primele reacții după conflictul dintre Lino Golden și Elena Ionescu, care fac parte din echipa Faimoșilor de la show-ul Survivor, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

La Survivor, Lino a făcut numeroase comentarii răutăcioase la adresa cântăreței Elena Ionescu, colega lui de echipă.

„E prima oară când nu m-aș supăra dacă am pierde jocul de imunitate la grup și nu m-aș supăra nici dacă aș câștiga jocul de imunitate personală și știu clar pe cine voi vota, pentru că ea s-a separat de grup”, a spus Lino despre Elena Ionescu.

„Na, mă! E a treia oară când își arată asta caracterul și mai ziceți că suntem noi nebuni. Așa o să facă cu oricine, n-are scrupule! Zi, Bogdane, e a treia oară când își arată mimoza asta caracterul de coteț”, a fost un alt comentariu al lui Lino despre colega lui.

La emisiunea FanArena, de la Kanal D, Rashid, prietenul lui Lino Golden, și Adina de la Heaven, prietena Elenei Ionescu, au comentat despre conflictul dintre cei doi componenți ai echipei Faimoșilor.

Elena Ionescu este una dintre componentele echipei Faimoșilor de la Survivor România

„E un limbaj care pe el nu o să îl ajute și acum nu îi țin partea Elenei. Nicio persoană publică nu are voie în secunda în care apare pe stilcă, indiferent cât de mare e presiunea, să arunce cu noroi în stânga și în dreapta, să își dea cu presupusul. Nu o să îl ajute, nu o să câștige fani. Pe el genul ăsta de atitudine nu îl va ajuta și s-a văzut în votul publicului. (…) A luptat pentru echipă și ei spun că este individualistă. Este individualsită pentru că ei au marginalizat-o și femeia nu are ce să facă. Își vede de treaba ei, face tot ce se poate mai bun. Dar e și o diferență de vârstă între ei, sunt aproape zece ani. Nu înțeleg cu ce ar fi putut să îl jignească Elena atât de rău încât să vorbeacă așa despre ea”, a spus Adina de la Heaven, potrivit wowbiz.ro.

„Eu cred că, în cazul lui Lino, exprimarea a fost nefericită. Dacă stăm să analizăm un pic, Elena nu a avut o problemă doar cu Lino. A avut o preblemă cu Asiana, cu Ruby, cu Grațiela și apoi cu Lino. El este un tip ambițios, nu mă așteptam să lase capul plecat. Într-adevăr este vorba dere o femeie, el știe că sunt niște limite, mai ales că este mai mare decât el.

E s-a aprins, exprimarea a fost nefericită, eu consider că a fost provocat”, a comentat și Rashid, amicul lui Lino.

citește și...