Lili Sandu și-a botezat băiețelul. Ceremonia a fost una restrânsă

09.11.2020, 12:22
Lili Sandu și-a botezat băiețelul. Ceremonia a fost una restrânsă
Lili Sandu și-a botezat băiețelul. Ceremonia a fost una restrânsă

Eveniment important în viața lui Lili Sandu și a lui Silviu Țolu. Cei doi și-au botezat băiețelul, Thomas Jay.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay.

În weekend, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Evenimentul a fost unul restrâns, având în vedere măsurile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.La biserică au fost prezenți doar câțiva invitați. Toți cei prezenți au purtat mască de protecție și au respectat regulile impuse. ”Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea”, spunea Lili Sandu înainte de botez.

Nașii băiețelului lui Lili Sandu au fost medicul care l-a adus pe lume și soția acestuia

Nașii de botez al micuțului Thomas Jay au fost chiar medicul care a ajutat la venirea lui pe lume și soția acestuia, relatează click.ro.

„Câtă emoție și câtă bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți. O poveste frumoasă devenită realitate! Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

”08.11.2020 ☀️ Ziua în care l-am botezat pe fiul nostru, Thomas Jay Cristian.Mulțumim părinților spirituali, Carmen și Andreas, pentru că ne-au fost aproape, fizic și sufletește, părinților noștri pentru iubirea necondiționată și sprijinul de-a lungul anilor, rudelor și prietenilor care s-au gândit la noi în acest moment minunat.Sperăm să ne revedem cât mai curând cu toții ?”, a fost mesajul transmis de Silviu Țolul după creștinarea lui Thoams Jay.

 

citește și...