Lili Sandu se pregătește de botez. Când își creștinează vedeta băiețelul

19.10.2020, 14:21
Lili Sandu se pregătește de botez. Când își creștinează vedeta băiețelul
Lili Sandu se pregătește de botez. Când își creștinează vedeta băiețelul

Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc de botezul fiului lor, Thomas Jay. Lili Sandu a dat detalii despre evenimentul important care urmează să aibă loc în familia sa.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. AQcum, Lili Sandu și Silviu Țolu se pregătesc să-și creștineze fiul. Evenimentul va avea loc în următoarele săptămâni, după cum a dezvăluit Lili Sandu la o emisiune de televiziune.

”Botezul se va întâmpla cam în două sau trei săptămâni. Pentru noi este foarte importantă ceremonia în sine, nu neapărat petrecerea. Ar fi și petrecerea importantă pentru că ne-am dori să fim cu toții prietenii, dar vrem să botezăm copilașul acum și la vara să facem petrecerea. Avem și nași, o să îi cunoașteți, abia aștept momentul acela”, a explicat Lili Sandu, conform spynews.ro.

Lili Sandu își mai dorește un copil

Vedeta a afirmat că își mai dorește să mai aibă un copil.

”Mi-aș dori să mai am un copil, dar Silviu spune să mai așteptăm, să vedem cum va fi situația. Eu am fost singură la părinți și parcă e mai bine să mai ai un frate sau o soră”, a declarat Lili Sandu.

Cine i-a ajutat pe Lili Sandu și Silviu Țolu cu bebelușul

Silviu Țolu a explicat, de curând, că el și partenera lui de viață nu au o bonă pentru bebelușul lor, însă cea care i-a ajhutat a fost mama lui Lili Sandu.

„Nu avem pe nimeni. A fost mama lui Lili pe la noi o perioadă scurtă, dar a zis că vede că nu avem nevoie de ajutor și că va reveni când vom avea. Am avut noroc cu părinți extrem de înțelegători și le-am spus că noi facem lucrurile cum credem noi că trebuie să le facem”, a spus Silviu Țolu.

 

citește și...