Lili Sandu se luptă cu depresia post-natală la un an de când a născut. „Mintea mea o ia aiurea”

13.06.2021, 10:33
Lili Sandu se luptă cu depresia post-natală la un an de când a născut. „Mintea mea o ia aiurea”
Lili Sandu se luptă cu depresia post-natală la un an de când a născut. „Mintea mea o ia aiurea”

În vara lui 2020, Lili Sandu a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume un băiat, pe Thomas Jay Cristian. Deși a trecut un an de atunci, actrița a recunoscut că se luptă cu depresia post-natală. 

Pe rețelele de socializare, Lili Sandu a postat o fotografie cu ea și cel mic și a dezvăluit că se confruntă cu depresia post-natală, motiv pentru care uneori lipsește cu zilele de pe rețelele sociale. Lili Sandu a spus, fără rețineri, că sunt zile când nu are chef de viață.

Lili Sandu, despre depresia post-natală

Ea a recunoscut că se aștepta să se confrunte cu depresia post-natală. Din fericire, logodnicul ei, Silviu Țolu, este cel care o ajută să treacă peste tot.

„Se întâmplă să lipsesc cu zilele din social media, iar asta înseamnă că acest mic omuleț este într-o continuă transformare și are nevoie de toată atenția mea’, a spus Lili.

‘M-am tot gândit, încă de când am născut și [pentru că] am tot așteptat-o, pentru că era una din problemele majore post-partum, la depresia post-natală. Vă spun sincer că nu am avut deloc momente care să mi se pară suspicioase. Dar, de câteva zile parcă ceva e schimbat… O fi doar suma nopților nedormite, hormonii încă nelalocul lor ? sau doar momentele în care mă reîntorc la mine’, a mai adăugat aceasta.

Se iubește cu Silviu Țolu

Lili Sandu are 41 de ani, iar partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai mic decât ea. Vedeta a comentat despre diferența de vârstă dintre ei.

„E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a declarat vedeta.

citește și...