Cel mai dificil moment din viața de mămică pentru Lili Sandu. ”Am zis că înnebunim amândoi”

22.01.2021, 14:59
Cel mai dificil moment din viața de mămică pentru Lili Sandu. ”Am zis că înnebunim amândoi”
Cel mai dificil moment din viața de mămică pentru Lili Sandu. ”Am zis că înnebunim amândoi”

Lili Sandu a dezvăluit care a fost unul dintre cele mai dificile momente de când a devenit mămică.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august a anului trecut, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie a anului trecut, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Vedeta a mărturisit că unul dintre cele mai dificile momente de când a devenit mămică a fost cel în care băiețelul ei a făcut febră foarte mare.

”Cel mai dificil moment de până acum a fost prima lui febră. Un episod pe care l-am trăit chiar înainte de sfârșitul anului, când, din cauza unei mici infecții, a făcut febră într-o seară, 40,4 grade, de am zis că înnebunim amândoi. Eu și Silviu am ajuns cu el de urgență, la camera de gardă. Totul s-a rezolvat cu bine și ne-am dat seama că ar fi fost tare util dacă TJ ar fi venit pe lume și cu un manual de instrucțiuni, măcar până începe să vorbească, ca să putem comunica”, a declarat Lili Sandu pentru revista Unica.

Ce spune Lili Sandu despre depresia postnatală

Lili Sandu a vorbit și despre depresia postnatală, mărturisind că s-a temut să nu treacă prin așa ceva.

”Auzeam foarte des discuții despre depresia postnatală și recunosc că m-am temut că aș putea fi atinsă de ea. Mi se pare că e ca o ruletă rusească, nu este ceva ce poți controla și sunt mult femei care trăiesc acest dezechilibru psihologic. Din fericire, eu am scăpat, cel puțin până acum, dar – probabil că tot pe un fond hormonal – mai am stări de irascibilitate sau grijă dusă la extrem (unii i-ar spune anxietate sau panică). Din punct de vedere fizic, am avut o sarcină ușoară și o recuperare rapidă”, a explicat vedeta.

Lili Sandu a recunoscut că să fie mamă este cea mai mare fericire pentru ea. ”Nu mi-am făcut așteptări, nu am pus o etichetă, nu am citit cărți de parenting, pentru că eram convinsă că instinctul matern care se află în fiecare femeie este cel care mă va ghida cel mai bine în această călătorie, mai ales la început de drum. Să fiu mamă este cea mai mare fericire și ador fiecare secundă petrecută cu fiul meu”.

citește și...