Lili Sandu, pregătită să devină din nou mămică. ”Mai vreau copii”

18.02.2021, 12:15
Lili Sandu, pregătită să devină din nou mămică. ”Mai vreau copii”
Lili Sandu, pregătită să devină din nou mămică. ”Mai vreau copii”

Lili Sandu a mărturisit că își mai dorește copii. Vedeta este mama unui băiețel.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august a anului trecut, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie a anului trecut, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lili Sandu a afirmat că își mai dorește copii.

„Este foarte dificil ca mămică, dar este și frumos. E o recompensă sufletească din toate punctele de vedere. Chair dacă am început să fiu mămică la 41 de ani, parcă nu m-aș opri acum. Mai vreau copii. Am și un soț care arată extraordinar, nu e păcat să stea gena aia acolo?”, a spus Lili Sandu, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, conform click.ro.

Lili Sandu, despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul său de viață

Lili Sandu are 41 de ani, iar partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai mic decât ea. Vedeta a comentat despre diferența de vârstă dintre ei.

„E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a declarat vedeta.

În ceea ce privește nunta lor, Lili Sandu a afirmat: „Nu am apucat să facem nunta, că a venit pandemia. Sper să vă vaccinați toți. Voi face și eu vaccinul, dar acum alăptez. O să fac în vară vaccinul”.

citește și...