Lili Sandu, noi detalii despre sarcină. “Numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comment în care eram trasă la răspundere: Nu faci și tu un copil?”

17.02.2020, 09:23
Lili Sandu, noi detalii despre sarcină. Numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comment în care eram trasă la răspundere: Nu faci și tu un copil?”
Lili Sandu, noi detalii despre sarcină. "Numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comment în care eram trasă la răspundere: Nu faci și tu un copil?”

Lili Sandu a povestit, pe blogul ei, despre momentele dificile prin care a trecut înainte de a rămâne însărcinată.

Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, și partenerul ei, Silviu Țolu, care este cu 12 ani mai tânăr ca ea, umrează să devină părinți pentru prima dată. Anunțul sarcinii a fost făcut de vedetă pe Instagram, de Ziua Îndrăgostiților. Vedeta este însărcinată în 13 săptămâni.

Pe blogul ei personal, Lili Sandu a oferit amănunte mai puțin știute despre cât de greu i-a fost înaint de a rămâne însărcinată.

”Împreună în fața unui mare obstacol, acela de a avea un copil…

Analize peste analize, lacrimi si nedumerire … Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani să fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stari și sentimente de la întrebările de genul: ”- Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregatiti?”, ” – Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva, cum să fim pregătiți sa creștem un copil care are o informație genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”

Știu, o mare prostie să gândesc așa și totuși asta era realitatea”, a scris Lili Sandu pe blog.

Vedeta a mărturisit că o durea de fiecare dată când era întrebată când face un copil.

“Numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comment din rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: Nu faci și tu un copil? Ce mai aștepți la vârsta ta? Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranța și încrederea în Dumnezeu. O bună prietenă îmi sugerase să citesc Vindecarea Sufletului scrisă de S.N. Lazarev și asta a fost pentru mine acel moment când am realizat puterea lui Dumnezeu. Începusem să mă rog și mă detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agațându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu”, a adăugat ea.

Vedeta a explicat că a luat în calcul și o procedură de fertilizare in vitro.

”Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări în vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator. Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injecții cu hormoni etc), speranța că vom avea un copil era mai presus de orice frică. Cred că, cumva sentimentul asta de relaxare și încredere se datora și domnului doctor Andreas Vythoulkas, căruia îi vom fi recunoscători toată viața (…) Știți proverbul “Viața bate filmul}? În dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar. Fără a mai fi nevoie să trecem prin procesul FIV, am rămas însărcinată în mod natural”, a mai spus ea.

citește și...