Lili Sandu este gravidă! Vedeta va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani. A dat vestea de Valentine’s Day

14.02.2020, 13:07
Lili Sandu este gravidă! Vedeta va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani. A dat vestea de Valentine's Day
Lili Sandu este gravidă! Vedeta va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani

Lili Sandu este gravidă! Vedeta va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani. Aceasta a confirmat că este însărcinată, vineri dimineață (14 februarie), la emisiunea ‘Vorbește lumea’ de la Pro TV.

Lili Sandu este gravidă! Vedeta va deveni mamă pentru prima dată la 40 de ani

‘Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum ma voi simți. A rămas să nasc pe cale naturală. Vreau să încurajez acest tip de naștere. Sper să pot face asta, să nasc na tural. Am intrat deja în luna a patra de sarcină.

Ne-am gândit la două prenume. O să fie leu, în august. 22.08- ziua în care ar trebui să se nască este și ziua de naștere a lui Silviu Tolu. Toată lumea mă întreaba când am de gând să fac un copil, am 40 de ani. Nu mi-a fost ușor!’, a declarat Lili Sandu, la Pro Tv, chiar în ziua de Valentine’s Day.

Lili Sandu se iubește de ani buni cu Silviu Țolu, mai tânăr decât ea cu 12 ani, iar acum cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. Prezentatoarea tv a fost cerută de soție în mai 2019, în luna în care a împlinit 40 de ani.

Pe pagina personală de Instagram, ea a publicat un video emoționant, în care detalia cum l-a anunțat pe iubitul ei că este însărcinată.

‘Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 avea sa-mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat ca in câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a-mi tine copilașul in brațe??’, a scris Lili Sandu.

citește și...