Lili Sandu mai are puțin și devine mămică. ”Sunt practic pe ultima sută de metri”

22.07.2020, 14:10
Lili Sandu mai are puțin și devine mămică. ”Sunt practic pe ultima sută de metri”
Lili Sandu mai are puțin și devine mămică. ”Sunt practic pe ultima sută de metri”

Lili Sandu a intrat în cea de-a noua lună de sarcină. Vedeta mai are puțin și devine mămică pentru pima oară.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, vor deveni părinți peste foarte puțin timp. Cei doi vor avea un băiețel. Vedeta a intrat în ultime lună de sarcină și a început deja pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului.

”Doamne, câte emoții mă încearcă acum că am intrat în luna a 9-a și sunt practic pe ultima sută de metri până îl voi aduce pe lume pe fiul meu…. Fiul meu, ahhh ce cuvinte minunate! ❤️ De la lucruri esențiale până la hăinuțe sau jucărioare, încerc să mă organizez deja cu geanta pentru maternitate și trebuie să recunosc că nu este deloc ușor…”, a spus Lili Sandu.

Copleșită că va naște în timp de pandemie

Vedeta este neliniștită de înmulțirea cazurilor de coronavirus în țara noastră și că va naște pe timp de pandemie.

”Ieri a fost pentru prima data de când a început toată nebunia asta cu pandemia când am fost efectiv copleșită, dărâmată emoțional. Cu tot vuietul asta din jurul meu legat de înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire parca am lăsat garda jos și uitasem de suflețelul asta minunat dăruit de D-zeu pe care-l am in pântece. Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilașul in “aceasta lume”, la a fi nevoită poate sa-i ascund fețișoara adorabila cu o masca de protecție, la furia ca poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea ca nu sunt in stare ca nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva…

Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plaja sau in cluburi și practic au “libertatea” sa facă ce vor, iar un tata nu-și poate tine copilul in brațe intr-o maternitate in primele lui minute de viața din cauza unor reguli… Ah, la un act atât de minunat și de însemnat pentru doi viitori părinți aveți reguli! Trist…”, a povestit Lili Sandu în mediul online. 

Vedeta a mărturisit că cea mai recentă vizită pe care a făcut-o la medic a liniștit-o.


”Mi-a prins tare bine sa merg in vizita la d-nul doctor care, parca mi-a luat cu mâna tot ce ma macina și mi-a readus fericirea din nou in suflet atunci când mi-a reamintit ce mare binecuvântare este acest copilaș și cât de norocoși am fost eu și Silviu ca D-zeu ni l-a trimis fără sa mai fim nevoiți sa trecem prin “chin”, ca el ne-a ales sa i fim părinți. Ca momentul nașterii va fi exact așa cum mi-l doresc și nimic nu va sta in calea bucuriei mele de a deveni mama așa cum mi am imaginat in toate aceste 9 luni”, a mai spus Lili Sandu.

 

citește și...