Lili Sandu, emoționată de fiul ei. ”Am simțit că efectiv zbor și mi-au dat lacrimile”

12.01.2022, 16:29
Lili Sandu, emoționată de fiul ei. ”Am simțit că efectiv zbor și mi-au dat lacrimile”
Lili Sandu, emoționantă de fiul ei. ”Am simțit că efec tiv zbor și mi-au dat lacrimile”

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, a fost emoționată până la lacrimi de băiețelul ei și al lui Silviu Țolu, Thomas Jay. Vedeta a povestit, pe o rețea de socializare, ce a făcut fiul ei în momentul în care îl schimba de scutece. ”Am simțit că efectiv zbor și mi-au dat lacrimile”, a mărturisit Lili Sandu în mediul online.

Lili Sandu este foarte mândră de băiețelul ei Thomas Jay.

Vedeta a povestit, pe contul său de socializare, cum a impresionat-o micuțul zilele acestea.

Lili Sandu, emoționată de fiul ei.  ”Dap, exact asta mi-e bogăția și mândria, El”

Lili Sandu a explicat cu ce gest a emoționat-o băiețelul ei.


”Am zis ca ma mai potolesc sa tot postez poze cu el☺️, dar știți ce, asta este toată mândria și bogăția mea așa ca here it is..?❤️Azi dimineața in timp ce ii schimbam scutecul mi-a luat fata in mânuțe, m-a pupat și mi-a spus așa din senin zâmbind: Mami, te gubesc… iar eu am simțit ca efectiv zbor și mi-au dat lacrimile. Dap, exact asta mi-e bogăția și mândria, El.  #myson #TJ”, a spus aceasta.

Lili Sandu formează un cuplu cu Silviu Țolu

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lili Sandu a afirmat că își mai dorește copii.

Lili Sandu are 42 de ani, iar partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai mic decât ea. Vedeta a comentat despre diferența de vârstă dintre ei. „E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a declarat vedeta. În ceea ce privește nunta lor, Lili Sandu a afirmat: „Nu am apucat să facem nunta, că a venit pandemia”.

citește și...