Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu. ”Cred că este greșit să fii într-o relație în care ți-e frică de ceva anume”

08.10.2022, 13:22
Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu. ”Cred că este greșit să fii într-o relație în care ți-e frică de ceva anume”
Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu, care este mai mic cu 12 ani decât ea. Cei doi au împreună un băiețel.  Vedeta a dat amănunte din relația sa cu cel care îi este partener de viață. ” ”Cred că este greșit să fii într-o relație în care ți-e frică de ceva anume””, a spus Lili Sandu.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lil Sandu a dat amănunte despre relația sa cu Silviu Țolu pentru tvmania.ro.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu. ”Cred că cea mai mare problemă care ar putea apărea vreodată ar fi să nu mai comunicăm la fel de bine”

Întrebată dacă are temeri în ceea ce privește relația cu Silviu Țolu, Lli Sandu a răspuns: ”Nu am frici, cred că este greșit să fii într-o relație în care ți-e frică de ceva anume. Noi ne bucurăm de fiecare moment al relației încă de când ne-am cunoscut în urmă cu 7 ani. Cred că cea mai mare problemă care ar putea apărea vreodată ar fi să nu mai comunicăm la fel de bine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva”.

Despre fricile sale ca mămică, vedeta a comentat: ”Sunt o mamă normală, încerc să nu fiu mai dură decât este cazul sau mai permisivă. Da, îmi este frică când văd că îi crește febra sau că se simte foarte rău, dar sunt într-un echilibru bun cu Silviu. Și ne găsim drumul corect”.

citește și...