Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu. ”Pandemia ne-a dat planurile peste cap”

25.11.2022, 15:12
Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu. ”Pandemia ne-a dat planurile peste cap”
Lili Sandu, despre nunta cu Silviu Țolu

Lili Sandu, în vârstă de 43 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Silviu Țolu, care este mai mic cu 12 ani decât ea. Cei doi au împreună un băiețel.  Vedeta a făcut declarații, într-un interviu, despre căsătoria cu cel care îi este partener. ”Pandemia ne-a dat planurile peste cap”, a spus Lili Sandu despre nunta cu Silviu Țolu.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lili Sandu a vorbit, pentru click.ro, despre eventuala căsătorie cu Silviu Țolu.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu. ”Important este ceea ce trăim și simțim, nu acel document care atestă căsnicia”

Lili Sandu a făcut declarații, pentru revista Unica, despre o eventuală căsătorie cu Silviu Țolu: ”Nu, nu, nu am făcut niciun pas în secret. Așa este, pandemia ne-a dat planurile peste cap, însă asta nu înseamnă că simțim că relația noastră a stagnat sau nu este la fel de oficială ca și cum ar fi fost dacă semnam o hârtie. Important este ceea ce trăim și simțim, nu acel document care atestă căsnicia. Când se va întâmpla, ne vom bucura la fel de mult”.

Despre relația cu cel care îi este partener, vedeta a spus: ”Mă bucur să spun că nu am simțit niciodată diferența de vârstă și nu a fost cazul să avem conflicte care să plece de la așa ceva. Am fost o norocoasă prin prisma faptului că Silviu a știut mereu foarte bine ce vrea de la viață și am putut să ne sfătuim, să ajungem mereu la consens și să facem lucrurile așa cum noi am considerat propice. (…) Prin comunicare. Consider că asta e cheia în fiecare relație. Și să nu faci rabat de la timpul în doi. Chiar și acum când îl avem pe TJ, ne facem vreme de mici escapade ale noastre. Nu uităm niciodată de cuplu, de fericirea pe care o simțim când avem timp pentru noi”.

citește și...