Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu. ”Nu ne mai numim iubit și iubită”

18.05.2022, 13:56
Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu. ”Nu ne mai numim iubit și iubită”
Lili sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu. ”Nu ne mai numim iubit și iubită”

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, formează o familie fericită alătuiri de Silviu Țolu și de fiul lor, Thomas Jay. Cei doi au făcut declarații despre o posibilă nuntă. ”Oricum suntem ca și luați. El e soțul meu deja. Nu ne mai numim iubit și iubit”, a declarat Lili Sandu într-un interviu la TV.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august 2020, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie 2020, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul.

În plan profesional, cariera lui Lili Sandu a început în anul 1995, a avut primul contact cu scena prin intermediul emisiunii ”Școala Vedetelor”, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Lili Sandu a avut o scurtă carieră solo până în anul 2009, iar apoi a plecat în SUA pentru a deveni actriță. Aceasta a apărut în câteva telenovele în România și a prezentat mai multe emisiuni TV.

Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu. ”Suntem soț și soție”

„Oricum suntem ca și luați. El e soțul meu deja. Nu ne mai numim iubit și iubită, suntem soț și soție”, a declarat Lili Sandu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Abia am ieșit din pandemie și abia ne bucurăm de câte o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. (…) Actul în sine nu are nicio importanță. Modul în care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important – cu responsabilitățile pe care le aduce chestia asta”, a spus și Silviu Țolu.

Ce spune Lili Sandu despre al doilea copil

Lili Sandu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre eventualitatea de a avea al doilea copil.

“Cum o vrea Dumnezeu. Încercările dintâi, cele de la Thomas, au fost foarte dificile. Și chiar nu mai vreau să trec prin experiența asta. Am avut multe emoții atunci, dar dacă Dumnezeu va dori asta la un moment dat, vom vedea. Îl lăsăm pe El să decidă”, a declarat Lili Sandu.

citește și...