Ligi, la capătul puterilor! Concurenta de la ‘Puterea dragostei’ a izbucnit în plâns, la tv. Ce a pățit

15.07.2020, 21:41
Ligi, la capătul puterilor! Concurenta de la 'Puterea dragostei' a izbucnit în plâns, la tv. Ce a pățit
Concurenta de la 'Puterea dragostei' a izbucnit în plâns, la tv. Ce a pățit

Tensiunile acumulate înainte de la marea finală ‘Puterea dragostei’ își spun cuvântul. În ediția de miercuri, 15 iulie, Andreea Mantea a anunțat când va avea loc ultima emisiune a celui de-al doilea sezon de la ‘Puterea dragostei’.

În plus, a încercat să rememoreze câteva secvențe din urmă cu un an. Din păcate, acest lucru a generat o ceartă în toată regula între anumiți concurenți.

Ligi, jignită iar de fostul ei iubit

Ligi le-a răspuns tăios celor care au criticat-o în ultima perioadă, mai ales cuplului format din Philip (n.r. fostul ei iubit) și Berna. Cei doi tineri au început să râdă de aspectul fizic al lui Ligi, în momentul în care s-au difuzat primele imagini cu ea la intrarea în casa ‘Puterea dragostei’. Acest lucru, însă, a făcut-o pe blondină să izbucnească în lacrimi.

‘Dacă nu înțelege sensibilitatea, Philip și Berna, este problema voastră! Dacă oamenii plâng nu înseamnă că se victimizează și nu înseamnă că suferă după atenția publicului. Înseamnă că este o durere foarte greu să și-o expună în cuvinte. Aveți dreptul să credeți ce vreți. Toți avem nervi în casa asta. Sunt niște traume’, a spus Ligi, printre lacrimi.

În apărarea ei a sărit Andreea Mantea, care a încercat să o liniștească, explicându-i că nu are rost să mai plângă din cauza colegilor.

‘Vă comportați exact ca acei copii răi de la școală care râd de un alt copil doar pentru că îl vedeți mai slab și mai sensibil. Sunteți niște copii care râd. Sunteți răutăcioși’, a fost replica prezentatoarei tv.

Ligi și Andreea Pirui s-au certat la cuțite

Tensiunile dintre Ligi și fosta ei prietenă, Andreea Pirui, nu mai contenesc! Certurile dintre cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’ sunt tot mai dese în emisiune, iar Ligi a ajuns la capătul puterilor. Sătulă să mai aibă discuții în contradictoriu cu Andreea Pirui, dar și cu logodnicul acesteia, Marius, Ligi a vărsat lacrimi amare în culise.

Mai mult de atât, în culise, Andreea Pirui și Marius au avut o discuție aprinsă, iar Ligi a fost încă o dată miza duelului.

Marius: ‘Nu o suport (n.r. Ligi), a făcut prea mult rău relației mele. Vreau să fiu lăsat în pace. Sunt supărat.

citește și...