Ligi, de la ”Puterea Dragostei”: ”Aș fi meritat să câștig”

19.07.2020, 11:52
Ligi, de la ”Puterea Dragostei”: ”Aș fi meritat să câștig”
Ligi, de la ”Puterea Dragostei”: ”Aș fi meritat să câștig”

Ligi de la emisiunea ”Puterea Dragostei, de la Kanal D, a afirmat că și-ar fi dorit să câștige marea finală a competiției.

Ligi nu a ajuns în marea finală de la ”Puterea Dragostei și afirmă că ar fi meritat să câștige competiția.

„Da, recunosc, mi-ar fi plăcut să câștig și aș fi meritat să câștig. Mă refer la acele premii săptămânale și cred ca aș fi meritat să fiu în finală. Am arătat și iubire și suferință. Am arătat câte puțin din toate”, le-a spus Ligi fanilor ei, citată de wowbiz.ro.

Ce a răspuns când a fost întrebată dacă va participa în sezonul 3

Ligi a fost întrebată de fani dacă își dorește să participe în cel de-al treilea sezon al competiției ”Puterea Dragostei”.

„Nu știu dacă o să merg la Puterea Dragostei sezonul 3. Momentan am nevoie de liniște, am nevoie de realxare, nu știu.. am nevoie de liniște și de relaxare”, a explicat ea.

Când are loc marea finală

Marea finală a competiției ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, va fi difuzată în data de 26 iulie.

În ziua cea mare, telespectatorii vor avea ocazia să își voteze concurenții preferați și vor află în direct, din România, cine sunt câstigatorii sezonului în curs.

Fiecare dintre câștigători, fată și băiat, va intra în posesia a 10.000 de euro, iar Andreea Mantea va fi cea care va înmâna trofeele celor doi, chiar la Kanal D.

„Vom avea un câștigător și o câștigatoare, marii finaliști, care vor câștiga două trofee superbe și extrem de grele, la propriu și la figurat, și sumă fabuloasă de 10.000 euro fiecare”, a spus Andreea Mantea.

Cine prezintă sezonul trei

Schimbare majoră la emisiunea ”Puterea dragostei”, filmată în Turcia și difuzată de postul de televiziune Kanal D. Show-ul nu va mai fi prezentat de Andreea Mantea. Începând din sezonul 3, locul Andreei Mantea va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Puterea Dragostei”, sezonul 3, va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat in show-ul ”Bravo, ai stil!”, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”.

citește și...