Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată în parcare. Cum a reacționat artista. ‘Îmi este milă de tine, sincer’

21.02.2021, 17:25
Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată în parcare. Cum a reacționat artista. 'Îmi este milă de tine, sincer'
Lidia Buble și-a găsit mașina zgâriată în parcare. Cum a reacționat artista

Momente groaznice pentru Lidia Buble! Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a trezit cu mașina zgâriată în parcare. 

Deși are zeci de mii de fani, se pare că există și oameni care nu prea o îndrăgesc pe Lidia Buble. Cu toate acestea, unele persoane i-au pus gând rău și au recurs la un gest neașteptat.

Lidia Buble, supărată după ce și-a găsit mașina zgâriată în parcare

Pe rețelele de socializare, artista a povestit că și-a găsit mașina zgâriată cu cheia. Lidia Buble a mărturisit că a rămas șocată și nu și-a imaginat vreodată că cineva poate recurge la așa ceva.

„Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să e simți mai bine. Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu…. Sper să te gândești la ce-ai făcut și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți” a fost mesajul transmis de cântăreață.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a spus Lidia Buble, potrivit revistei Viva.
citește și...