Lidia Buble, lovitură dură din partea unei multinaționale. Vedeta riscă să piardă un contract de 20.000 de euro

08.01.2022, 12:55
Lidia Buble, lovitură dură din partea unei multinaționale. Vedeta riscă să piardă un contract de 20.000 de euro
Ce spune Lidia Buble despre relația cu actorul Harlys Becerra. ”M-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Lidia Buble a primit o lovitură dură din partea unei celebre mărci de telefoane și dispozitive electronice inteligente, la început de an. Compania Huawei ar fi renunțat la colaborarea cu Lidia Buble din cauza problemelor pe care artista le are cu justiția. Huawei pare să ia în calcul ruperea colaborării cu vedeta.

Lidia Buble a fost chemată recent la audieri, fiind deschis un dosar de dare și luare de mită, după ce artista ar fi dat bani unor polițiști care au încercat să o testeze cu aparatul etilotest.

Procurorii DIICOT au deschis un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită.

Lidia Buble, contract de 20.000 de euro pe an cu compania multinațională

În urmă cu mai bine de un an de zile, Lidia Buble semna un contract de imagine cu Huawei, o companie chineză. Artista semnase un contract de 20.000 de euro pe an cu compania multinațională, însă acesta ar putea fi anulat.

În urma scandalului, reputația artistei a avut de suferit. Potrivit impact.ro, reprezentanții brandului au trimis un mesaj succint: ”Referitor la situația menționată, suntem la curent cu ea. Sperăm că lucrurile să se clarifice curând”.

Lidia Buble, audiată de DIICOT după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști

Lidia Buble ar fi fost fost chemată la audieri, fiind deschis un dosar de dare și luare de mită, după ce artista ar fi dat bani unor polițiști care au încercat să o testeze cu aparatul etilotest. Pentru a evita testarea, artista a încercat să mituiască doi agenți de la Brigada Rutieră București, fiind sfătuită de un prieten. Polițiștii ar fi acceptat să ia banii de la vedetă, iar Lidia Buble i-a povestit, ulterior, prietenului său cum a reușit să-i corupă pe oamenii legii. Artista nu știa că telefonul prietenului era, de fapt, monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțiuni asimilate criminalității organizate.

Conform surselor Gandul.ro, Lidia Buble ar fi fost oprită de un echipaj de poliție în timp ce se îndrepta către apartamentul ei din București. Doi agenți de la Brigada Rutieră Bucuresti, un bărbat și o femeie, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest. Însă, artista a cerut sfatul unui prieten, care ar fi învățat-o cum să îi mituiască pe oamenii legii.

Artista i-a convins pe cei doi polițiști să accepte mita, însă aceasta și-a dat seama că nu avea bani la ea. Prin urmare, i-a convins pe agenți să o însoțească până la un bancomat, după ce vedeta a fost însoțită acasă de cei doi, pentru le oferi banii promiși.

Telefonul prietenului era monitorizat de DIICOT

După ce a rezolvat problema cu oamenii legii, artista și-a sunat din nou prietenul ca să-i povestească cu lux de amănunte cum a reușit să îi mituiască pe cei doi agenți.

Procurorii DIICOT au deschis  un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită, telefonul bărbatului sunat de Lidia Buble fiind monitorizat.

Artista ar fi scăpat de acuzații

În ceea ce o privește pe artistă, aceasta ar fi scăpat de acuzații, chiar dacă nu i-a denunțat pe polițiști înainte de comiterea faptei.

 

 

citește și...