Lidia Buble a luat o decizie radicală. Artista a renunțat la concerte

21.12.2021, 15:21
Lidia Buble a luat o decizie radicală. Artista a renunțat la concerte
Dezvăluirile uneia dintre surorile Lidiei Buble. ”M-a scapăt din brațe la două săptămâni de când m-am născut”

Lidia Buble se retrage din showbizul românesc. Cântăreața a ales să anuleze concertele programate și să se retragă din showbiz. Mai mult, vedeta a decis să se reprofileze și să își împlinească o veche pasiune. Artista a decis să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie.

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este extrem de iubită de oameni, dar se pare că a ales să renunțe la viață artistică, în următoarea perioadă, potrivit B1TV.

Cântăreața a decis să-și ia o pauză de la concerte și evenimente. Interpreta a refuzat să mai cânte de sărbători.

Lidia Buble a renunțat la concerte, în perioada sărbătorilor

În schimb, vedeta va petrece Crăciunul în casă părintească. Artista nu va mai încasa sumele de bani uriașe, pe care obișnuia să le câștige în perioada sărbătorilor.

Lidia Buble a lansat un parfum nou, împlinindu-și un vis mai vechi de-al ei.

Lidia Buble a lansat un parfum nou

„Cu mare emoție și bucurie în suflet, mă bucur să vă anunț oficial de faptul că visul de a avea propriul parfum mi s-a împlinit și sunt onorată ca acesta să fie creat de renumitul parfumier Chris Maurice, sub semnătura brandului Testament Collection. PS: Această creație este produsă în ediție limitată de 1000 de bucăți”, scrie Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble a oferit prima reacție după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolau. Artista a făcut primele declarații după imaginile apărute în presă cu ea în compania afaceristului.

Ce spune Lidia Buble, după ce a fost surprinsă cu Horațiu Nicolae

Lidia Buble nu a recunoscut că are o relație cu omul de afaceri și a declarat că nu a căutat vreodată bărbați faimoși.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există”, a spus vedeta în emisiunea „Teo Show”.

citește și...