Lia Bugnar, foc și pară după finala ‘Asia Express’! Ce acuzații aduce actrița: ‘Eu și Maria am fost exact 7 minute și 20 de secunde, cel mai lung calup fiind de 50 de secunde’ 

29.04.2020, 13:26
Lia Bugnar, foc și pară după finala 'Asia Express'! Ce acuzații aduce actrița: 'Eu și Maria am fost exact 7 minute și 20 de secunde, cel mai lung calup fiind de 50 de secunde' 
Lia Bugnar, foc și pară după finala 'Asia Express'!

Lia Bugnar este foc și pară după finala ‘Asia Express’, sezonul 3! Competiția de la Antena 1 s-a încheiat pe 22 aprilie, însă detalii din spatele camerelor de filmat au fost dezvăluite abia acum de una dintre concurentele show-ului.

Lia Bugnar, foc și pară după finala ‘Asia Express’!

Lia Bugnar a făcut echipa la ‘Asia Express’ cu buna ei prietenă, Maria Buză. Actrița mărturisea că propunerea de a participa la reality show-ul de la Antena 1 a fost de nerefuzat. Din păcate, conform dezvăluirilor recente ale vedetei, așteptările au fost contrazise de realitate. Lia Bugnar și Maria Buză au fost cea de-a treia echipă eliminată de la “Asia Express”.

Într-o postare pe pagina ei de Facebook, Lia Bugnar a făcut dezvăluiri șocante despre peripețiile din Filipine. Aceasta a precizat că ea și colega ei au fost mereu “tăiate la montaj” și difuzate extrem de puțin pe post.

În plus, Lia Bugnar a trimis și săgeți dure la adresa producătorilor show-ului de la Antena 1. Iată o parte din mesajul ei de pe Facebook:

  • Am fost într-o emisiune de televiziune. Care v-ați uitat, știți despre ce vorbesc, care nu, aflați acum, dacă citiți postarea asta. Nu spun emisiunea, nu spun televiziunea, că nu fac deloc subiectul postării mele. Am fost cu prietena mea frizând suroria, Maria Buză. Și când zic surorie, mă refer la cei vreo 45 de ani de prietenie care ne leagă.
  • Convenția shoului era una foarte simplă, trebuia să mergem în Asia, respectiv Filipine, în echipe de câte doi oameni și să trăim fără bani, fără cazare, ba să mai și hălăduim în lung și-n latul țării cu diverse “misiuni” care mai de care mai inspirate sau ne. Important era să ai de treabă și să te dai peste cap s-o faci, că în mai toate shourile de televiziune de genul asta.
  • În ultima emisiune pe care am urmărit-o eu (după care la ultimele vreo 14 am renunțat să mă mai uit), din 4 ore, eu și Maria am fost exact 7 minute și 20 de secunde, cel mai lung calup fiind de 50 de secunde. Nu mă pricep la televiziune, nici nu-mi doresc să mă pricep (am revenit fără probleme la bunul meu obicei de a nu deschide televizorul sub nici un motiv vreodată) așa că presupun că realizatorii emisiunii au avut motivele lor să-și facă emisiunea așa cum și-au făcut-o, preponderent fără noi. Doar că întâmplările noastre acolo au existat și au fost ieșite din comun.

 

citește și...