Ce interdicție i-a pus Lia Bugnar iubitului ei din serialul Vlad: ”Nu am fost niciodată o frumusețe”

30.03.2020, 19:17
Ce interdicție i-a pus Lia Bugnar iubitului ei din serialul Vlad: ”Nu am fost niciodată o frumusețe”
Ce interdicție i-a pus Lia Bugnar iubitului ei din serialul Vlad: ”Nu am fost niciodată o frumusețe”

Lia Bugnar, actrița care a făcut echipă cu Maria Buză la ‘Asia Express’, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un tânăr de 28 de ani.

Aceasta formează un cuplu cu Anghel Damian, din serialul Vlad. Deși între cei doi există o diferență mare de vârstă, Lia Bugnar a mărturisit că relația lor decurge normal și se înțeleg de minune.

Cu toate acestea, actrița i-a pus o interdicție partenerului său. Cât timp au fost difuzate episoadele ‘Asia Express’ în care apărea Lia Bugnar, iubitul său nu a avut voie să le vadă.

Ce interdicție i-a pus Lia Bugnar iubitului ei din serialul Vlad! Actrița nu l-a lăsat pe Anghel Damian să o vadă la tv.

‘Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și postac pe Facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. In ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut.

Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urma de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo doua emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toata Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică. Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. Nu pot să-mi fortez norocul și să-l las să vadă așa ceva’, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

citește și...