Lia Bugnar, despre actuala iubită a fostului ei partener. ”Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose”

06.12.2022, 14:20
Lia Bugnar, despre actuala iubită a fostului ei partener. ”Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose”
Lia Bugnar, despre actuala iubită a fostului ei partener

Actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani, a făcut declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului său partener de viață, Anghel Damian. ”Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose”, a spus Lia Bugnar. Cântăreața Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian și urmează să devină părinți pentru pima dată.

Theo Rose este o cunoscută artistă din industria muzicală din România. În plan personal, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, au format un cuplu de mai bine de patru ani. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, cel care a avut o relație de mulți ani cu Lia Bugnar. Theo Rose este însărcinată cu primul copil.

Actrița Lia Bugnar a făcut declarații despre Theo Rose, actuala iubită a lui Anghel Damian, în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Lia Bugnar, despre actuala iubită a fostului ei partener. ”Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?…”

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în “Clanul”, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri”, a declarat Lia Bugnar pentru sursa mai sus-menționată.

”Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n.r. sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor”, a mai spus actrița.

citește și...