Lia Bugnar a răbufnit după participarea la Asia Express: ‘N-am copii și nu mă deranjează lucrul ăsta deloc’

04.03.2020, 15:43
Lia Bugnar a răbufnit după participarea la Asia Express: 'N-am copii și nu mă deranjează lucrul ăsta deloc'
Lia Bugnar a răbufnit după participarea la Asia Express: 'N-am copii și nu mă deranjează lucrul ăsta deloc'

Lia Bugnar a ales să participe la Asia Express, împreună cu prietena ei bună, Maria Buză. Cele două s-au adaptat destul de repede la condițiile din Filipine. Cu toate acestea, Lia Bugnar a mărturisit că viața oamenilor pe care i-a întâlnit la Asia Express a marcat-o teribil.

Actrița a spus că a fost șocată să vadă în ce condiții trăiește populația de acolo. Lia a povestit că cel mai mult au impresionat-o copiii din Filipine și are de gând să adopte o fetiță adorabilă pe care a văzut-o la Asia Express. Lia Bugnar a împlinit 51 de ani, dar nu are copii.

Lia Bugnar a răbufnit după participarea la Asia Express: ‘N-am copii și nu mă deranjează lucrul ăsta deloc’

‘N-am copii și nu mă deranjează lucrul ăsta deloc. Planeta mi se pare tot mai nefrecventabilă, așa că mi-aș dori ca atunci când îmi iau talpășța de aici, să pot s-o fac linistită, nu cu grijă că o ființă iscata de mine trebuie să se învârtă în continuare pe aici, mai ales că lucrurile par să mearga din rău în mai rău, omu’ devine tot mai stricător, tot mai neîngăduitor cu aproapele și cu departele lui. Cum am mai spus, tocmai venii din Asia unde era sărăcia lumii. Lucru vizibil pe străzi, în casele oamenilor necunoscuți dar miloși unde am dormit și, cel mai vizibil, în felul in care își tratau animalele. Dar asta va face subiectul unei/unor postări viitoare, când o să am puterea, încă mă bantuie prea rău ce-am văzut acolo ca să pot să pun în cuvinte’, a povestit Lia pe contul personal de Facebook.

‘Filipinezii fac mulți copii, așa că stau claie peste grămadă în spații minuscule, unii peste alții, frați, cumnați, verișori, părinți, bunici, într–o veselie pe care, venit din România, ți-e greu s-o înțelegi. Pun mai jos fotografia cu fetița pe care imediat ce am văzut-o, m-am auzit spunând „Can I take her home?”. Era într-o casă frumoasă și, culmea, înstărită, iar pe capul familiei îl chema nici mai mult, nici mai puțin decât Hesus. Iisus, da. Toata lumea a râs la întrebarea mea, chiar și Iisus, dar fetița a stat ca o pisică în brațele mele toata seara.

I-am povestit cum o s-o iau în România și o să fie sigur actriță și o să fie cea mai frumoasă fată, pentru că la noi nimeni nu arăta ca ea. Mama ei, relaxată, veselă și brici de deșteaptă, mi-a lăsat-o în brațe toată seara aia lungă și mi-a spus că, după ce mai crește un pic, mi-o dă. Am mai căzut în păcatul cerutului de fetițe prin câteva case, mi-era tare greu să nu, cred că filipinezii au cei mai frumoși și bine crescuți copii din lumea asta. Așadar, peste câțiva ani o să ma vedeți cu fetița asta de mână prin oraș. Iac-așa’, a mai adăugat Lia.

citește și...