Alex Velea, replici dure la adresa lui Abagiu şi Radu Vlăduţ, la Asia Express! De ce s-au luat la ceartă: ‘Lasă că vine Antonia la tine la make-up’

04.03.2020, 15:10
Alex Velea, replici dure la adresa lui Abagiu şi Radu Vlăduţ, la Asia Express! De ce s-au luat la ceartă: 'Lasă că vine Antonia la tine la make-up'
Alex Velea, replici dure la adresa lui Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ, la Asia Express! 

Ediția de marți seară, 3 martie, a emisiunii Asia Express a adus în prim-plan un nou scandal. De data aceasta, Alex Velea a avut un schimb dur de replici cu echipa formată din Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ.

Alex Velea, replici dure la adresa lui Abagiu şi Radu Vlăduţ, la Asia Express! De ce s-au luat la ceartă: ‘Lasă că vine Antonia la tine la make-up’

Tot conflictul a început după ce echipa formată din Alex Velea și Mario Fresh a câștigat amuleta. După ce s-au văzut cu mult râvnita amuletă în valoare de 1000 de euro, cei doi artiști au fost nevoiți să atribuie fiecărei echipe în parte câte o probă. Acest lucru l-a deranjat enorm pe partenerul lui Abagiu, Radu Vlăduţ.

‘Aș fi surprins dacă Alex ne-ar da nouă o sarcină care durează puțin sau una care să fie foarte ușoară’, a spus Radu, la Asia Express.

Alex Velea și Mario Fresh au explicat că au distribuit sarcinile în mod egal pentru ceilalți concurenți ai show-ului de la Antena 1.

‘Nu ni s-a părut deloc greu că trebuie să desemnăm fiecare concurent. Știm exact ce gândim și ce simțim. Am ținut cont atât de clasamentul de astăzi și de oamenii care au jucat acest joc destul de greu cu noi, și apoi, în funcție de gradul de prietenie’, a spus Velea.

Enervați la culme de mărturisirile lui Velea, Abagiu și Radu Vlăduț nu au avut rețineri la adresa solistului.

“Înseamnă că e o chestie personală”, a spus Abagiu.

„Lasă, dragă, că vine Antonia la tine, la make-up”, a continuat și Radu Vlăduț.

citește și...