Leonard Miron a desființat-o pe Andreea Marin! ‘Emisiunea ei, o promovare a prietenilor care o ajută în viața personală’

03.03.2021, 08:59
Leonard Miron a desființat-o pe Andreea Marin! 'Emisiunea ei, o promovare a prietenilor care o ajută în viața personală'
Leonard Miron a desființat-o pe Andreea Marin! 'Emisiunea ei, o promovare a prietenilor care o ajută în viața personală'

Leonard Miron a făcut dezvăluiri șocante la adresa fostelor sale colege de la TVR, Andreea Marin și  Marina Almășan. 

Fostul prezentator tv a spus că nu s-a putut uita la show-ul prezentat de Andreea Marin la TVR, pentru că vedeta “promovează prietenii și a oamenii care o ajută în viața personală”.

Leonard Miron a desființat-o pe Andreea Marin

Leonard Miron s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, însă continuă să agite spiritele în România. El nu a avut deloc rețineri la adresa Andreei Marin, despre care a afirmat că emisiunea pe care o prezintă la TVR nu are nicio audiență.

“Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susține și expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui niște oameni pe criterii politice și pe criterii de pile și relații. Pui niște profesioniști care creează în spațiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern și Parlament, dar și un spațiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă. La noi este ca și cum mă pune șef la cooperativă și eu dat niște parcele la prietenii mei…

Te trezești că fiecare parceluță dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioși nu are o audiență – , este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR”, a declarat Leonard Miron pentru Fanatik.

Ce a spus și despre Marina Almășan

Cât despre Marina Almășan, fosta lui colegă de la TVR, Leonard Miron a făcut remarci dure. Acesta a catalogat-o ca fiind o „hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR.”

„Eu cu Marina ne știm din 1990, de la ‘Veniți cu noi pe programul 2’. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuțeanu cu Prigoană.

Ea a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare. Eu o admir pe Marina pentru că are  puterea asta, ‘flexibilitatea’ asta. Reacția mea a fost o reacție, băi, din tot ăia care sunt jurnaliști și au coloana vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea.

Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrișor, și oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge și nu știe că poate pica ceva”, a mai spus el, tot pentru sursa anterior menționată.

citește și...