Leonard Miron a avut probleme de ziua sa de naștere. ”Am stricat o tradiție de 53 de ani”

13.04.2022, 12:53
Leonard Miron a avut probleme de ziua sa de naștere. ”Am stricat o tradiție de 53 de ani”
Leonard Miron a avut probleme de ziua sa de naștere. ”Am stricat o tradiție de 53 de ani”

Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron a avut parte de o aniversare atipică. Acesta a împlinit 53 de ani în data de 11 aprilie. ”Am stricat o tradiție de 53 de ani”, a declarat Leonard Miron. Acesta s-a confruntat cu niște probleme de sănătate, despre care a povestit la postul de televiziune Antena Stars.

Leonard Miron a împlinit 53 de ani în data de 11 aprilie. Deși și-a serbat ziua de naștere în fiecare an, acest lucru nu s-a mai întâmplat și acum.

Fostul prezentator de televiziune a explicat că nu a mai organizat nicio petrecere din cauza unor probleme medicale pe care lea avut.

Leonard Miron a avut probleme de ziua sa de naștere. ”În loc de petrecere, a trebuit să stau acasă”

„Pot să spun că destinul, cei care nu mă plac foare mult o să spună karma, am stricat o tradiție de 53 de ani, pentru că de când m-am născut, chiar de când eram mic, mama îmi serba ziua de naștere”, a declarat fostul prezentator de televiziune.


”Acum 10 zile am auzit un zgomot ciudat la genunchiul drept. (…). Am ignorat durerea, am ignorat inflamația, totul, până când vineri, când eram la muncă… nu am putut să mă mai mișc. În loc de petrecere, a trebuit să stau acasă…, dar să știți că nu mi-a fost rău”, a explicat Leonard Miron la emisiunea ”Star News”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer în trecut

În vara anului 2018, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Acesta explica cum a fost diagnosticat cu cumplita boală. ”În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi”, explica fostul prezentator într-un interviu.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, adăuga el.

Leonard Miron a apelat la ajutorul unui psihilog pentru a depăși momentele dificile. ”Primul lucru pe care noi am decis să-l facem a fost să încep să lucrez cu un psiholog, pentru că evident că eu am căzut foarte mult. Cel mai bun medicament care luptă împotriva bolii ăsteia este creierul tău şi puterea ta de a lucra cu el”, dezvăluia el.

citește și...