Cui îi rămâne averea lui Leo Iorga! Solistul a luat decizia finală

02.11.2019, 13:33

Leo Iorga a murit! Artistul a încetat din viaţă la 54 de ani, la spital. Suferea de mai mulţi ani de cancer şi lupta din răsputeri să se vindece. În 2011 aflase că are cancer pulmonar.

Cui îi rămâne averea lui Leo Iorga! Solistul a luat decizia finală

Cea care a fost în permanenţă lângă el era soţia lui, Paula. În urmă cu cinci ani, cei doi au trecut prin momente grele, după ce Leo Iorga s-a îndrăgostit de impresara lui, Florenţa Marin. Femeia i-a fost amantă timp de doi ani de zile.

Conştientă că va rămâne pe drumuri, Paula, soţia lui Iorga, i-a cerut artistului să-i treacă pe ea și pe copii, pe Edy şi Paul, unici moștenitori a două mașini, un teren și o pensiune.

Paula şi Leo Iorga au fost căsătoriţi mai bine de 25 de ani, însă neînţelegerile dintre ei l-au făcut pe solist să se refugieze în braţele amantei.

Şi-a părăsit soţia pentru amantă

La începutul lui 2014, cântăreţul a plecat din căminul conjugal şi s-a mutat cu impresara lui, Florenţa Marin.

‘A vrut să fie într-o zonă de siguranţă, ca tot ce au creat ei împreună să rămână doar în familia lor. S-a gândit că-l poate îmbârliga amanta şi-i lasă ei averea. Paula a vrut să fie totul la adăpost, aşa că a cerut să-i cedeze toate bunurile.

Două maşini, un teren, dar şi pensiunea de la Eforie Nord au ajuns pe numele soţiei şi al copiilor. În Bucureşti stau într-un apartament din Berceni pentru care plătesc chirie’, declarau pentru Click! surse din apropierea celor doi.

În mai 2014, Leo Iorga a suferit şi o intervenţie pe creier, după ce medicii i-au descoperit o tumoră. După ce a ieşit din spital, artistul nu s-a întors la amantă, ci acasă la nevastă.

Leo nu va divorţa niciodată, a făcut un jurământ, nu vrea să fie bârfit de nimeni, este artist, preferă să evite scandalul. Acum se înţelege mai bine cu Paula, ea s-a luptat mult să şi-l apropie din nou. El stă mai mult pe acasă, ba chiar petrec împreună de Sărbători. Au împreună doi copii, pe Eddy, şi ei au dorit să-şi ţină părinţii sub acelaşi acoperiş’, declarau apropiaţii lor.

Deşi se întorsese la soţie, Leo Iorga îşi mai vizita amanta. Cei doi au fost surprinşi pe stradă, în 2015, extrem de îndrăgostiţi.

citește și...