Legătura de rudenie dintre Marcel Pavel și Maria Buză. ”Trebuie să îi scot la biserică”

12.04.2022, 15:15
Legătura de rudenie dintre Marcel Pavel și Maria Buză. ”Trebuie să îi scot la biserică”
Legătura de rudenie dintre Marcel Pavel și Maria Buză. ”Trebuie să îi scot la biserică”

Cântărețul Marcel Pavel, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit că între el și actrița maria Buză, în vârstă de 53 de ani, există și o altă legătură decât cea de colegi și prieteni. Este vorba de o legătură de rudenie. Maria Buză și soțul ei sunt finii lui Marcel Pavel și ai partenerei sale de viață, Violeta. ”Trebuie să îi scot la biserică”, a spus Marcel Pavel.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. În plan personal, acesta s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Actrița Maria Buză este căsătorită, de mulți ani, cu George Pătrașcu. Cei doi au împreună un băiat, Andrei. Între Maria Buză și Marcel Pavel există o legătură de rudenia. Actrița și soțul ei sunt finii celebrului cântăreț.

Legătura de rudenie dintre Marcel Pavel și Maria Buză. ”Ea împreună cu George Pătrașcu sunt finii mei. O să îi scot la biserică chiar în ziua de Florii”

Maria Buză și soțul ei împlinesc 20 de ani de căsătorie și Marcel Pavel se pregătește să-și scoată finii la biserică în ziua de Florii.

“Maria Buză este fina mea. Ea împreună cu George Pătrașcu sunt finii mei. O să îi scot la biserică chiar în ziua de Florii. Ne-am propus să facem asta, dacă nu, vom amâna pentru iulie. Ei împlinesc 20 de ani de căsătorie și trebuie să îi scot la biserică. E o apropiere extrordinară, ca prieteni, suflet, oameni de bun simț, iar Maria este fabuloasă, o actriță efervescentă, cu dinamismul acesta neașteptat, pe care ea îl etalează mai tot timpul. Așa este ea. Mama ei, de asemenea, care are 86 sau 87 de ani, se comportă la fel. E ceva foarte natural. Cred că aici este surplusul Mariei. La ea este înnăscut ceea ce face, nu îi trebuie prea mare efort”, a dezvăluit Marcel Pavel pentru wowbiz.ro.

citește și...