Lavinia Pîrva se întoarce la tv! În ce emisiune o vom vedea pe soția lui Ștefan Bănică Jr.

22.04.2021, 09:56
Lavinia Pîrva se întoarce la tv! În ce emisiune o vom vedea pe soția lui Ștefan Bănică Jr.
Lavinia Pîrva se întoarce la tv! În ce emisiune o vom vedea pe soția lui Ștefan Bănică Jr.

Laviniei Pîrva îi merge de minune în ultima perioadă! Soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost cooptată în echipa emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV. Conform Click!, bruneta va prezenta o rubrică de parenting în cadrul show-ului. 

Lavinia Pîrva este mămica unui băiețel de doi ani, dar și-a făcut timp și pentru cariera sa! Începând de săptămâna viitoare, vedeta va prezenta subiecte despre bebeluși și mămici în studio-ul de la „Vorbește Lumea”, dar și în alte locații.

Lavinia Pîrva revine pe micile ecrane

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă.

Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a dezvăluit artista, scrie Click!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au o relație frumoasă de mai bine de opt ani. În 2017, cei doi amorezi s-au căsătorit în mare secret în Bulgaria, la malul mării.

”Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a explicat Lavinia Pîrva.

 

citește și...