Lavinia Pîrva recunoaște că aruncă cu banii. ”Sunt cea mai mare cheltuitoare în viață”

06.11.2021, 14:34
Lavinia Pîrva recunoaște că aruncă cu banii. ”Sunt cea mai mare cheltuitoare în viață”
Lavinia Pîrva recunoaște că aruncă cu banii. ”Sunt cea mai mare cheltuitoare în viață”

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 36 de ani, a mărturisit că este o persoană cheltuitoare. Acesta a dezvăluit că obișnuiește să arunce cu ban pe tot felul de nimicuri. ”Sunt cea mai mare cheltuitoare în viață”, a spus soția lui Ștefan Bănică Junior în cadrul unei emisiuni realizate de actorul Marius Manole.

Actorul Marius Manole a avut-o invitată la emisiunea sa de pe protvplus.ro – ”Întrebarea mesei rotunde”, pe cântăereața Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva recunoaște că aruncă cu banii. ”Adică cumpăr și lucruri poaste și ieftine”

Întrebată de Marius Manole care este cel mai scump lucru pe care și l-a cumpărat, Lavina Pîrva a mărturisit că este o persoană extrem de cheltuitoare.

”Eu sunt cea mai mare cheltuitoare în viață. Eu cred că am o problemă. Maică-mea zice: ”Măi, fetiță, tu ai o problemă, trebuie să mergem să o rezolvăm…”. Tu știi ce înseamnă să te duci să cumperi prostii așa? Eu mă duc în magazin și niciodată nu plec fără ceva, să cumpăr ceva, dar eu mai am lucrul acela acasă, înțelegi? Asta e o problemă… Să te ferească Dumnezeu să te duci în supermarket dacă ți-e foame… Eu nu cheltuiesc bani mulți pe lucruri. Toate prostiile, mult și prost. Acuma, de când este fiul meu, nu mai este loc… Acuma nu vreau să fiu ipocrită… Îți dai seama, că am și lucruri bune și scumpe, recunosc lucrul ăsta, dar nu numai asta. Adică, cumpăr și lucruri proaste și ieftine. Acum, cea mai mare sumă pe care am cheltuit-o în viața mea cred că a fost pe casă. Mi-am cumpărat o casă, dar în rest sunt un om absolut normal, nu sunt un om care epatează, un om care vrea să arate ce branduri poartă. Nu. Am și haine mai ieftine, am și haine într-adevăr mai scumpe”, a explicat Lavinia Pîrva.

citește și...