Lavinia Pîrva, reacție după zvonurile de divorț. ”Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite”

11.11.2020, 14:46
Lavinia Pîrva, reacție după zvonurile de divorț. ”Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite”

Cântăreața Lavinia Pîrva a reacționat vehement după ce au apărut zvonuri conform cărora ar fi la un pas să divorțeze de Ștefan Bănică Junior.

În ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora Lavinia Pîrva și soțul ei, celebrul artyist Ștefan Bănică Junior, ar fi la un pas de divorț. Speculațiile privind separarea celor doi au apărut după ce Lavinia Pîrva a fst văzută fără verighetă. Artista a reacționat vehement în fața acestor zvonuri.

”Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. ???La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de “surse din anturajul cuplului” , asta mai lipsea 🙂 ! Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow !) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! ?????Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!”, este mesajul transmis de Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

Ștefan Bănică Junior, un tată împlinit

Ștefan Bănică Junior a făcut declarații emoționante despre cei trei copii pe care îi are. Artistul este foarte mândru de moștenitorii săi.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Ștefan Bănică se declară un tată împlinit. Este foarte mândru de cei trei copiii ai săi. În plus, artistul a explicat că actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, are o relațuie foarte bună cu copiii lui cei mari.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat Ștefan Bănică Junior recent.