Lavinia Pîrva, intervenție la nivelul feței. Ce și-a făcut soția lui Ștefan Bănică

08.12.2020, 08:57
Lavinia Pîrva, intervenție la nivelul feței. Ce și-a făcut soția lui Ștefan Bănică
Lavinia Pîrva, intervenție la nivelul feței. Ce și-a făcut soția lui Ștefan Bănică

Cântăreața Lavinia Pîrva s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru o intervenție la nivelul feței.

Lavinia Pârva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a-si corecta simetria buzelor.

„Mulțumesc echipei de profesioniști pentru aspectul tenului și pentru faptul că au reușit să realizeze corectarea unei asimetrii a buzelor care mereu m-a deranjat!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Lavinia Pîrva, despre motivul pentru care nu poarta verigheta

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior, a mărturisit care este motivul pentru care nu poartă verigheta. Ea susține că nu obișnuiește să poarte accesorii.

„Eu n-am mai purtat verigheta de mult timp. Nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta. Eu nu prea port accesorii în general. Verigheta e în sufletul nostru. Nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul. O iubesc, o ador. E un simbol. Important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa …”, a declarat recent Lavinia Pîrva la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1.

Lavinia Pîrva, reacție după zvonurile de divorț

Cântăreața Lavinia Pîrva a reacționat vehement după ce au apărut zvonuri conform cărora ar fi la un pas să divorțeze de Ștefan Bănică Junior.

În ultima periooadă de timp au apărut zvonuri conform cărora Lavinia Pîrva și soțul ei, Ștefan Bănică Junior, ar fi la un pas de divorț. Speculațiile privind separarea celor doi au apărut după ce Lavinia Pîrva a fost văzută fără verighetă. Artista a reacționat vehement în fața acestor zvonuri.

”Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. ???La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de “surse din anturajul cuplului” , asta mai lipsea ? ! Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow !) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! ?????Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!”, a fost mesajul transmis de Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

 

citește și...