Lavinia Pîrva, despre o nouă sarcină. ”Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru”

09.12.2021, 16:08
Lavinia Pîrva, despre o nouă sarcină. ”Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru”
Lavinia Pîrva, despre o nouă sărcină. ”Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru”

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, are un băiețel, Alexandru, din mariajul cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior. Vedeta a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.  ”Văd femei cu doi, trei copii și mă întreb cum reușesc. Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru”, a explicat Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Lavinia Pîrva a vorbit despre viața de mămică, dar și despre eventualitatea de a avea al doilea copil.

Lavinia Pîrva, despre o nouă sarcină. ”Eu, în momentul ăsta, nu mă gândesc la asta”

„Este perioada aceea în care Alexandru este bombă cu ceas. Nu prea am timp de nimic, pentru că am ales să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit lucrul ăsta și îmi place foarte tare. E adevărat că este foarte greu. M-a ajutat mama destul de mult. Acum a plecat la Timișoara să mai respire și ea”, a declarat Lavinia Pîrva, potrivit revistei Unica.

„Nu mi-am dorit să am bonă. Mi-am dorit să crească cu mama, cu bunica și așa mai departe. Sunt mândră că am reușit să fac lucrul acesta până la vârsta asta. Copilul a stat numai cu mama și bunica, nu a fost nevoie de bonă sau de altcineva. A crescut frumos”, a adăugat ea.

Despre eventualitatea une noi sarcini, artista a declarat: „Eu, în momentul ăsta, nu mă gândesc la asta. Mi-este suficient. Văd femei cu doi, trei copii și mă întreb cum reușesc. Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru. (…) Cântă, dansează, e ceva… Se duce la pian, apasă, cântă, e talentat. (…) Nu zicem nimic, deocamdată (n.r. despre al doilea copil)”.

 

citește și...