Lavinia Pîrva, apariție alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Nimic din ce era nu mai este la fel”

01.10.2021, 13:10
Lavinia Pîrva, apariție alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Nimic din ce era nu mai este la fel”

Cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 36 de ani, a postat, în mediul online, o fotografie în care apare alături de Alexandru, băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Junior.”Nimic din ce era nu mai este la fel”, a mărturisit Lavinia Pîrva. Postarea cu micuțul Alexandru a adunat mii de like-uri din partea internauților.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, lavinia Pîrva a postat o fotografie în care apare alături de Alerxandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. Fotografia este însoțită de uin mesaj în care cântăreața vorbește despre viața de mămică.

Lavinia Pîrva, apariție alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Am întâlnit pentru prima dată iubirea necondiționată”

”Stiti voi, dragi mamici, cum e cand te duci la o nunta! Cea mai importanta este mireasa, apoi nimeni, apoi vin restu’ ! Mire, nasi, parinti etc. Ei bine, asa si in viata mea de mamica! Am intalnit pentru prima data iubirea necondiționată! Acea iubire lipsita de ego, iubirea in cea mai pură varianta care nu poate fi confundata cu iubirea fata de partener, parinti si alti oameni extrem de importanti din viata mea! Aici ma refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, ma face sa descopar zilnic abilitati pe care nici macar nu am banuit ca le am!”, a scris Lavinia Pîrva în mediul online.


”Am stiut dintotdeauna ca mamicile sunt cele mai creative fiinte de pe pamant, cum fac ele o mancare din orice, cum gasesc solutii imediate, cum actioneaza instinctiv inainte ca pericolul sa apara, insa, ce nu am stiut este faptul ca un omulet atat de mic poate sa schimbe o lume intreaga in ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorita lui!”, a adăugat ea.

Lavinia Pîrva, despre cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic

Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune de la Prima TV, cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic. “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a declarat Lavinia Pîrva la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Lavinia Pîrva a explicat și ce relație este între Alexandru și ceilalți doi copii ai lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan și Violeta: „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”.

citește și...