Lavinia Pîrva, amănunte despre fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Nu știm încă cu cine seamănă mai mult”

15.10.2020, 11:34
Lavinia Pîrva, amănunte despre fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Nu știm încă cu cine seamănă mai mult”
Lavinia Pîrva, amănunte despre fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior. ”Nu știm încă nu cine seamănă mai mult”

Lavinia Pîrva a oferit amănunte despre viața sa de mămică și despre băiețeul pe care îl are cu Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Lavinia Pîrva a făcut declarații despre băiețelul lor la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

„E mofturos. Îi place să se cațere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentație, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu știm încă cu cine seamănă mai mult”, a declarat lavinia Pîrva, citată de click.ro.

„Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. Am găsit o fabrică foarte aproape de mine care face aceste hăinuțe pe care eu le-am gândit.

Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru”, a mai spus cântăreața, potrivit libertatea.ro.

Ștefan Bănică Junior se declară un tată împlinit

Ștefan Bănică se declară un tată împlinit. Este foarte mândru de cei trei copiii ai săi. În plus, artistul a explicat că actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, are o relațuie foarte bună cu copiii lui cei mari.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat recent Ștefan Bănică Junior pentru revista Viva.

citește și...