Laurette și-a făcut salon de masaj. ”Să-mi pot crește copilul”

27.07.2021, 15:01
Laurette și-a făcut salon de masaj. ”Să-mi pot crește copilul
Laurette și-a făcut salon de masaj. ”Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul"

Laurette Atindehou, în vârstă de 37 de ani, a decis să își facă o afacere. Aceasta și-a făcut un salon de înfrumusețare și masaj. Laurette a dat detalii despre afacerea pe care a pus-o la cale. ”Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a explicat vedeta. Laurette Atindehou are o fetiță care se numește Serena.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

Acum, aceasta a decis să intre în afaceri. peste o lună, Laurette își va deschide propriul salon de masaj, situat în zona Moșilor-Obor.


Laurette și-a făcut salon de masaj. ”Am adus o parte din mobilier din Italia”


Laurette a dat detalii despre afacerea sa pentru click.ro. “Îmi deschid salon de masaj și manichiură. Prin februarie am început toate demersurile și vom fi gata abia prin septembrie. Este o vilă care are o suprafață de 160 mp și pe care o vom amenaja pentru serviciile de masaj și manichiură-pedichiură. Am adus o parte din mobilier din Italia, am mai luat de la furnizori și de la alte firme specializate. Vom avea 6 angajate, iar cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea. Încă nu am ajuns să stabilim lista de prețuri, pentru că mai avem multe alte lucruri de pus la punct. Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a spus aceasta.

Laurette are și un asociat în afacerea respectivă: “Nu sunt singură, am un asociat, o persoană căreia nu vreau să îi dau numele, pentru că nu este personă publică. Au fost și încă mai sunt cheltuieli, dar așa este la început. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă reclamă, promovare”.

citește și...