Laurette și-a făcut cont pe OnlyFans. ”Mi-am făcut de două zile contul și deja sunt abonați”

18.08.2022, 11:31
Laurette și-a făcut cont pe OnlyFans. ”Mi-am făcut de două zile contul și deja sunt abonați”
Laurette și-a făcut cont pe OnlyFans

Laurette Atindehou, în vârstă de 38 de ani, a decis să își facă un cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Vedeta a ales să-și promoveze salonul de masaj și a explicat că nu va posta imagini cu ea goală sau în ipostaze indecente. ”Mi-am făcut de două zile contul și deja sunt abonați”, a declarat Laurette Atindehou.

Laurette și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. deși are cont doar de câteva zile, aceasta are deja abonați care, pentru a o vedea, trebuie să plătească 20 de dolari.

Vedeta a dat detalii despre acest lucru pentru click.ro.

Laurette și-a făcut cont pe OnlyFans. ”E adevărat că e o platformă dedicată +18 ani, însă poți face ce content vrei tu nu e abligatoriu să faci content +18 dacă nu vrei!”

„Am tot auzit diferite opinii și am vrut să încerc eu să mă conving! E o platformă în care poți face orice fel de content vrei tu, de la gătit , sport, sfaturi , Make-Up, modă, frumusețe, orice. E adevărat că e o platformă dedicată +18 ani, însă poți face ce content vrei tu nu e abligatoriu să faci content +18 dacă nu vrei! Mi-am făcut de două zile contul și deja sunt abonați, spre surprinderea mea. Am deja 21 de abonați de ieri numai!”, a declarat Laurette pentru sursa mai sus-menționată.

„Eu voi avea un content curat, atât poze cât și video, legat de metode de masaj . Este alegerea fiecăruia să urmărească sau nu!”, a adăugat vedeta.

Laurette și-a făcut salon de masaj

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. Laurette și-a deschis propriul salon de masaj, situat în zona Moșilor-Obor. Vedeta a dat detalii despre afacerea sa. “Cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea… Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a spus aceasta.

Laurette are și un asociat în afacerea respectivă: “Nu sunt singură, am un asociat, o persoană căreia nu vreau să îi dau numele, pentru că nu este personă publică. Au fost și încă mai sunt cheltuieli, dar așa este la început. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă reclamă, promovare”.

citește și...