Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. ”Am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente”

13.06.2022, 13:45
Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. ”Am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente”
Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. ”Am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente”

Laurette Atindehou, în vârstă de 38 de ani, a făcut mărturisiri despre tatăl fetiței ei, Serena. Vedeta a mărturisit că s-a împăcat cu acesta. ”Am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente”, a declarat Laurette Atindehou în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Laurette Atindehou este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

Într-un interrviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Laurette a dezvăluit că s-a împăcat cu tatăl fetiței sale, Mihai, de dragul acesteia.

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei. ”Eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială”

”Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială. Pentru că nu va despărți nimeni și nimic niciodată, pentru că avem fructul iubirii noastre alături de noi, întotdeauna ne va lega Serena. Ea este un copil care a fost făcut din dragoste și așa va rămâne pentru tot restul vieții. În primii ani când noi doi am fost despărțiți, deciziile le luam eu. Pentru că a fost o perioadă când a trebuit să trecem peste momentele mai dificile din viața noastră, dar în ultima perioadă, da! Aș putea să zic că, luăm deciziile de comun acord. Tot ce înseamnă școală, vacanțe, activități pe care le face Serena, da”, a declarat Laurette, transmite spynews.ro.


Vedeta și Mihai, tatăl fetiței sale, au participat împreună la serbarea de sfârșit de an școlar a Serenei: ”Serena este un copil foarte cuminte, un copil foarte isteț. A avut ceva emoții când am plecat de acasă, dar pe parcurs s-a descurcat. Bine, mai ales că a fost și tatăl ei alături de ea. A fost foarte fericită să aibă ambii părinți aproape de ea”.

 

Laurette și-a făcut salon de masaj

Laurette și-a deschis propriul salon de masaj, situat în zona Moșilor-Obor. Vedeta a dat detalii despre afacerea sa. “Cei interesați vor putea face orice tip de masaj doresc. De relaxare, anticelulitic, cu pietre vulcanice, terapeutic sau cu bambus. Iar la serviciile de mani-pedi vom avea personal specializat, de asemenea… Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul”, a spus aceasta.

Laurette are și un asociat în afacerea respectivă: “Nu sunt singură, am un asociat, o persoană căreia nu vreau să îi dau numele, pentru că nu este personă publică. Au fost și încă mai sunt cheltuieli, dar așa este la început. Eu mă voi ocupa de tot ce înseamnă reclamă, promovare”.

citește și...